reklama

Październik 2011

reklama
Marti to odpoczywaj....

a wy też macie twardnienie brzusia i kłucia takie na dole.....??

Twardnieje mi jak się nałażę, a kłóje o czasu do czasu, częściej tak boli w dole jakbym zakwasy miała, zwłaszcza przy wstawaniu.

Widać że coraz więcej dziewczyn z groźbą szpitala...ciekawe co tam u mnie...i czy w ogóle się dowiem że coś się nie tak dzieje...

hej Wam wieczorową porą :)

Ale mnie wali w głowę, matko kochana, takie mam humory, że aż moja mam na mnie nakrzyczała, że jak się tak będę zachowywała to nikt ze mną nie wytrzyma :( Wczoraj mój m źle coś powiedział, to już rozwód brałam :) I cały czas ryczę, nie wiem czemu , normalne to??

A tak pozatym byłam u ginka i mam lekką anemię dostałam żelazo i femibion (koszt :80zł ) myslałam że padne na ladę w aptecę :wściekła/y:
i skróciła mi się szyjka o 0,5 cm, lekarz kazał powoli zwalniać tempo i się uspokoić . Zobaczymy jak ja sama nie panuję nad moimi hormonami :wściekła/y: wszystko doprowadza mnie do szału:szok:

Justyś ja tak miałam z 2 tygodnie temu byłam taka franca i nabucona że strasznie....aż w końcu m nie wytrzymał i postawił mnie do pionu...i dobrze zrobił...:) też odrazu ryczałam...aż chyłkałam jak dziecko hehehe tak to już jest w ciąży...teraz się uspokoiłam

ja mialam 2 tyg temu takie jazdy
ryczalam codziennie, zamykalam sie w lazience jak male dziecko
teraz sie troche wyciszylam znowu , na szczescie dla calego narodu
teraz mam takie TOMIWISIZM , wszytsko mnie gila....

Ja jestem nabuzowana !Ale wystarczy ze ktores z dzieci przyjdzie sie poprzytulac to mi przechodzi .Najbardziej mnie potrafi wkurzyc m. i to o byle glupote,to co przedtem tolerowalam .Teraz mnie dobija.
W nocy wyrzucilam go z lozka o 3 ,bo chrapie!Tyle lat to mnie az tak nie denerwowalo ,a teraz nie moge zdzierzyc!!
On sam powiedzial ze woli w duzym pokoju spac ,niz rano sie zastanawiac dlaczego jest taki obolaly.(Moje miesniaczki )

ja już po ćwiczeniach w SR - było bardzo fajnia ale coś czuje że jutro będzie mniej fajnie jak z łóżka nie będę w stanie wstać:tak:

a teraz to już powoli zmykam spać bo zmęczona jestem

reklama
sivi nie wiem do jakiego okregu nalezy bradford. To miasto jest samo w sobie duze, rodze w tym miescie bo tu jest duzy szpital....

Ja tez mam klocia w pipce, szczegolnie rano ze problem ze wstaniem z lozka. Stekam przy tym ze szok... A jak pojde na zakupy i przyniose troche jedzenia a potem po stoje przy garach wiecej niz godzine to wszystko mnie boli...

Nie wiem czy moge sobie pozwolic na odpoczynek, moj M pracuje po18h a ktos obiad ugotowac musi. Bo nie ja to kto?? Zanim on by obiad zrobil padla bym z glodu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry