reklama

Październik 2011

hejka dziewczyny...ja miałam ciężki dzień:( kłuje w dole brzucha do teko krwotok z nosa....wrrrr....ja to mam pecha...:(

ale z tych pozytywnych spraw rodzinka zrobiła mi zakupy dla maluszków...jeszcze tylko kosmetyki i rożki i finito....wszystko będę mieć:)

jak się dzisiaj czujecie?? u mnie upał i jestem słaba jakbym nie miała ciśnienia....bllleeeee

reklama
Rabbit biedaku wspolczuje,ale fajnie ze juz rodzinka sie wykazala.
A ty lez !Moge sie zapytac jaki obwod masz w brzuszku?

Marti nie wiem narazie kazał mi leżeć w poniedziałek mam kontrolę jak szyjka się jeszcze skróciła to idę do szpitala...:( ale to leżenie daje mi po dupie...nie mam humoru na nic...jestem słaba jak mucha masakra....

a wy jak tam?? mam nadzieję że lepiej niż ja

hej

widze ze sotro trenujecie temat naciec :)

ja moze jestem jakas dziwna, ale wcale o tym nie mysle
co bedzie w danej sytuacji to bedzie
tutaj bardzo rzadko nacinaja

czesciej slyszalam o przypadkach kiedy laski rodzily i w ostatnim etapie szybko cesarke serwowali bo wiedzieli ze dziecko nie przejdzie

ja sie modle tylko by dzidzius byl zrodrowy i zeby to jakos poszlo, a co mi los zafunduje jaki porod to wam napisze po wszystkim

nie mam zamiaru sluchac i nastawiac sie do czegos negatywnie, nakrecac aie bez sensu bo to mi w niczym nie pomoze
tak sam jak laski saja po gaciach jak pomysla o porodzie

fakt napewno bedzie bolalo, mniej lub wiecej ale co mi to da ze bede o tym myslec ... w niczym mi to nie pomoze
poboli i przestanie a widok dzidziula bezcenny :))

Marti nie wiem narazie kazał mi leżeć w poniedziałek mam kontrolę jak szyjka się jeszcze skróciła to idę do szpitala...:( ale to leżenie daje mi po dupie...nie mam humoru na nic...jestem słaba jak mucha masakra....

a wy jak tam?? mam nadzieję że lepiej niż ja

oj biedna <tuli>

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marti, rabbit kto da rade jak nie my, w kupie sila, bedziemy pchac ze hej :)))

odpoczywajcie niunie i dbajcie o siebie
ja wczoraj bylam na krwi a nastepny czartek mam wizyte u poloznej
bedzie mierzenie brzuszka itp
wlasnie mi mlody narzady przestawia, no dzikus tak kopie i rekami przewraca ze masakiera...

Marti to odpoczywaj....

a wy też macie twardnienie brzusia i kłucia takie na dole.....??

kluc to moze nie ma, ale ja czuje jak mnie mlody naparza po pipce i kosci ogonowej, musze zapytac midwife czy to normalne ze on tam dostaje ....

a twardnie mi brzuch do kilku razy dziennie, ale nie codziennie
jak sie przeforsuje to bardziej ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry