• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październik 2011

Witam wszystkich ja mam od wczoraj doła, zanikł sluz, temperaturka 36,9 i juz sama nie wiem co myslec a @ dalej nie ma

ja mysle , ze najlepiej to test zrobic ... po co sie zastanawiac i meczyc ?? ja tam wole wiedziec i jakby co to sie sieszyc , albo planowac nastepne staranka :)
co do szyjki to slyszalam ,ze zeby cos z niej odczytac to tez nalezy ja badac caly cykl i dluzej ... ja tam sie nie znam i nie sprawdzam sobie nic ;))

ja raz mam raz nie mam śluz, dziwne chyba, w domu bałagan nie mam chęci nic robic,spać mi sie chce :( masakra jakaś !!!!!!!!!!!!!!!!!te cyce mi nie daja spokoju ze sa inne, tzn napuchnięte tak jakby

piersi to i ja mam mega bolace i sutki takie opuchniete jakies .... trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& !!! ;)))

Edyta no ja mam nadzieje , ze sie nie powtorzy juz !!! bo sie mocno przestraszylam :(

no i zapomnialam eheh co jeszcze ...

reklama
Mamuska jednak poczekam,zeby byl rowno tydzien po, chyba ze nie wytrzymam :laugh2: ale chociaz w tygodniu te dni szybciej mijaja bo jest wiecej zajec :tak: a mi wczoraj tak pasowal kurczak w sosie curry ze dzisiaj tez bede miala to na obiad mniami
zakrecone_oczka.gif

ja też muszę uciekać, morze dziś jeszcze wpadnę, czekają mnie zakupy, sprzątanie a tak mi się nie chce dobrze że nie muszę gotować hehe
dziewczyny które będą testować ,proszę się trochę mniej stresować,;-)

Nati zeby to bylo tylko mozliwe to napewno bysmy sie tak nie stresowaly,ale jest to trudne bo jak @ nie ma to nie widomo co jest albo ciaza albo cos innego,a ja mam o tyle gorzej ze jak to nie ciaza to gin mnie nie obejrzy a polozna niech sie schowa,i tak naprawde nie wiadomo co robic....co pojde do gp i mi powie ze wszystko jest dobrze albo zeby czekac.Ale jest to dziwne bo jak ktos zaczyna sie starac to zawsze jest pod gorke:wściekła/y::wściekła/y: i jak tu sie nie przejmowac????!!!!!!

edyta ja się w cale nie dziwie że się stresujesz, ja jak pierwszy raz się starałam o dzidzię zajeło mi to parę miesięcy i cały czas się stresowałam nic mi nie pomagało ani nikt . Ale i tak będę wam mówic żebyście się nie stresowały, a ja trzymam mocno kciuki :-D i nie mogę się doczekać jak będziecie testować

Asionek calkiem mozliwe ze to mdlosci,ale moze to byc jednorazowy incydent....oby:-p

Nati trzymaj mocno i nie puszczaj :-D

Yustynia zapraszamy do rozmowy

Ostatnia edycja:
Witamy yustynia :*:*:*:*
gratuluje na sam poczatek !!! :):):)
Który to tydzień??? W którym dniu testowałś????

reklama
Dzień dobry.
witam się nieśmiało i już postawę roszczeniową prezentuję - mam nadzieję, że tu zostanę :)

Napisz nam kiedy zobaczylas dwie kreseczki,ktory to tydzien,pisalas ze serduszka nie bylo widac,mozliwe ze jest jeszcze za wczesnie ;-)

Maly dostal wezwanie na szepionke idziemy 14 lutego :-D

Asionek co nic nie piszesz???:eek:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry