Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

malutka kiedy masz słońce wizytę?? mam nadzieje, że mały zmienił miejsce pobytu i póki co nie będzie napierał na szyjkę![]()
bo dłużej leżeć chyba nie wyrobię 

hejka mamuśki....ja dzisiaj strasznie się boję mojej wizyty u gina...nie chcę iść do szpitala...mam nadzieję że szyjka się trzyma i że wszystko jest oki....dawno się tak nie stresowałam przed wizytą...wrrrrr
asionek nie zazdroszczę kłucia... mi ostatnio jak babka się wkuwała po godzinie od glukozy to sobie nie trafila i bolało jak cholera, bo wierciła mi tą igłą pod skórą i miałam większą rankę i krew leciała i leciała aż w końcu siniak się zrobił... ale byłam wściekła![]()
sie baba rozpedzila.wizytę mam na 15...brrrrr....
a z wyprawki bardzo się cieszę bo tylko kosmetyki zostały już wszystko mam...nareszcie...cały czas pralki stawiam i piorę ciuszki dziecią....a potem prasuję na raty.... w jakim proszku pierzecie?? ja kupiłam dzidziusia....
aaaaaa zabierzcie mnie od allegro!!! dostałam szału zakupowego dla maluszka!!!!!
:
elifit, no i tak ma byc
zwiazek malzenski czy tez partnerski ma sie na tym opierac
a nie ze sobie wielmozni mysla, ze ma babe to maja wyjebke na wszytsko
przyniesie, odniesie, opierze, wyprasuje...
normalnie jak widze takie zwiazki to sobie nie wyobrazam tkwic w czym takim 10 minut
kurna za szamty i przez okno bym dziada wywalila
asionek nie zazdroszczę kłucia... mi ostatnio jak babka się wkuwała po godzinie od glukozy to sobie nie trafila i bolało jak cholera, bo wierciła mi tą igłą pod skórą i miałam większą rankę i krew leciała i leciała aż w końcu siniak się zrobił... ale byłam wściekła![]()
)