reklama

Październik 2011

wizytę mam na 15...brrrrr....
a z wyprawki bardzo się cieszę bo tylko kosmetyki zostały już wszystko mam...nareszcie...cały czas pralki stawiam i piorę ciuszki dziecią....a potem prasuję na raty.... w jakim proszku pierzecie?? ja kupiłam dzidziusia....
ja mialam ale ma fosforany a czytalam, ze nie dobrze jak ma. wiec maz kupil JELPa bo nie ma, no i polecaja go polozne u nas.

Trzymam kciuki za wizyte :)

reklama
Witam, u mnie bez zmian.
Wpadłam aby na chwilkę, bo sobie humor poprawiać na zakupach.
Mam nadzieję że nie wydam całej kasy :)

życzę powodzenia na wizytach!:-)
miłego dnia.

witam się i ja. U nas dzisiaj upału nie ma i co chwilę deszczyk pada

Dzien dobry :)
Nie nadrobie weekendu szans nie ma. Duchota okropna, nad ranem paskudna burza a nic nie pomoglo.
Wygralam aukcje z karuzelka i sie ciesze hihihi :)
Jutro glukoza, dzis studniowka ahhh :)

jaką karuzelę licytowałaś? ja licytuję tiny love wyspa marzeń - dzisiaj się kończy

Witam się i ja, po cichutku na kawce przy kompie (moje kochanie jeszcze śpi) :-D

Wizytę mam jutro i mam nadzieję ,że już wszystko jest ok, mały tańcuje po całym brzuszku ,także czekam na pomyślne wiadomości :happy2: bo dłużej leżeć chyba nie wyrobię :wściekła/y:

ja też właśnie wcinam ciasto agrestowe i popijam soczkiem :) trzymam kciuki za wizytę &&&&

hejka mamuśki....ja dzisiaj strasznie się boję mojej wizyty u gina...nie chcę iść do szpitala...:( mam nadzieję że szyjka się trzyma i że wszystko jest oki....dawno się tak nie stresowałam przed wizytą...wrrrrr

będzie dobrze trzymam kciuki &&&&

Witam sie i ja:)

Obudzona zostalam dzis po 6 rano i juz spac nie moge. Objadlam sie ciastem czekoladowym zapilam mlekiem i zdycham...
Zaraz wybieram sie na zakupy. Bo obiecalam zrobic mojego MOJE MIELONE!! Ktore tak kocha...
I zupe marchewkowa!!

U nas widac poprawe, wczoraj caly czas przytulanki, rano to samo. Odmiana. Moze czepialam sie nie potrzebnie pracuje dlugo wiec i zmeczony jest.
Polecial rano na szkolenie, i bedzie mial podwyzke. Zawsze to cos...
Dzis rano sama przylozyalm jego reke do brzucha, to sie nawet podniecal sie kopie jak dotyka!!

Placzliwa jestem chyba tylko przez te burzujace hormony:wściekła/y::wściekła/y: - i czasem nawet nie znam dokladnie powodu mojej rozpaczy!

Buziaczki zbieram sie na zakupki!!!

Rabbit trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak wy piszecie o kosmetykach to ja glupieje .Tutaj nie karza uzywac zadnej chemi ,ewentualnie jakas oliwke ,najlepiej z apteki bez perfum.
I po porodzie sie nie kapie .:szok:
Jak powiedzialam mojemu jakie wy zakupy robicie to mnie opierniczyl ze ja mysle bardziej o urlopie ,a jak by sie cos stalo i wyladuje wczesniej w szpitalu to on zaliczy czeski film bo on nie wie co mi potrzeba.

Na wrazie w . zrobie liste.

Jeden synus troche chory ,a przez to taki przytulanski,musze wykorzystac okazje i go wycalowac i wyprzytulac za wszystkie czasy.
Bo on pozwala tylko wieczorem jakswiatlo jest zgaszone.Bo caly dzien nie ma na takie *******y czasu.:-)

Witam sie i ja:)

Obudzona zostalam dzis po 6 rano i juz spac nie moge. Objadlam sie ciastem czekoladowym zapilam mlekiem i zdycham...
Zaraz wybieram sie na zakupy. Bo obiecalam zrobic mojego MOJE MIELONE!! Ktore tak kocha...
I zupe marchewkowa!!

U nas widac poprawe, wczoraj caly czas przytulanki, rano to samo. Odmiana. Moze czepialam sie nie potrzebnie pracuje dlugo wiec i zmeczony jest.
Polecial rano na szkolenie, i bedzie mial podwyzke. Zawsze to cos...
Dzis rano sama przylozyalm jego reke do brzucha, to sie nawet podniecal sie kopie jak dotyka!!

Placzliwa jestem chyba tylko przez te burzujace hormony:wściekła/y::wściekła/y: - i czasem nawet nie znam dokladnie powodu mojej rozpaczy!

Buziaczki zbieram sie na zakupki!!!

ciesze sie, ze juz lepiej jest <tuli> ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry