Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja sie nie dogaduje z jego rodzina a on nie moze dojsc do ladu z moja... Nasi bracia sie ostro poklocili i on za wszystko obwinia mnie a to nie moja wina! Powiedzial mi ze go nie skloce z jego rodzina bo predzej mnie zostawi...wczoraj powiedzial mi ze juz mnie nie kocha i ze bedzie szczesliwy jak wroci z pracy a mnie juz nie bedzie w domu...a jak zdecyduje sie zostac to on juz da mi powody zebym sie wyprowadzila![]()
omal mnie wczoraj nie uderzyl...zamiast tego wylal na mnie jego herbate
To wszystko jest jakies chore...nie poznaje czlowieka ktorego poslubilam![]()
Tu się możesz bez problemu starać o mieszkanie socjalnei dostniesz je w pierwszej kolejności. Nie wiem czy nawet urząd za ciebie tego wszystkiego nie zrobi, poczytaj sobie to co ci podałam, tam naprawde dokładnie jest wytłumaczone co jak z czym i gdzie, i na przykładach.
Daj spokój sobie z gościem! a co ci po takiej "miłości", dziecko jest teraz najważniejsze a nie jakieś romantyczne uniesienia. Co mu chcesz dać, piekło z tatusiem czy szczęście ale tylko z mamą? Masz rodzinę w dodatku, nie cykaj się tylko działaj, nie licz na to że się mu nagle odmieni, musisz myśleć teraz o sobie i o dziecku.