reklama

Październik 2011

reklama
Nati Ty brałas ślub 12 lipca 2008 roku ???????????????????? Nieżle bo ja tydzień później :) 19 lipca 2008 r :) a i nasze dzieci jest w podobnym wieku :):):)

Dokładnie:) tez bym chciała !!!!!!!!! No ale jakby tak można było to ten dzien nie byłby taki wyjątkowy!!!!!!!!!

zgadzam się !!!! my z mężem obiecaliśmy sobie, że co 10 lat będziemy robić małe przyjęcia w restauracji, żeby poczuć się chociaż trochę jak w dniu ślubu, może na się uda .
ja tylko teraz czekam na wasze testy i dwie kreski , bo ty masz chłopca a ja dziewczynkę wiec może będziemy miały parkę hehe

Skoro juz tyle mam wspólnego wiec kto wie :) Było by fajne :) Poza tym marze o córce na prawde !!!!!! :-)
A gdzie reszta naszych kobitek !?????????????

kobitki pewnie jedzą obiadek , ja dziś mam żurek, moja mała już go zjada ze smakiem:-)
Nadia jeszcze śpij, wiec idę zrobić sobie i mężowi kawkę!

ja juz jedną kawke wypiłam :) Mały tez jeszcze śpi, coś długo bo od 12:30 :szok:

dziewczyny wracajcie, laptop juz działa a Was nie ma , nawet Edytki

witam
dołączam do wątku :) wczesniej was podczytywałam ale od dzisiaj mogę spokojnie sie pod nim podpisać:P

termin porodu wyliczony na 9.10.2011 :)

pozdrawiam

reklama
Hej, ja jestem. właśnie obejrzałam swoje wyniki i na szczęście jestem uodoprniona na toxoplazmozę, za to mam infekcję dróg moczowych, ale u mnie to nic dziwnego:-(
Gratulacje Mikusia!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry