reklama

Październik 2011

reklama
Rudson , wspolczuje bardzo
Biedny Domel no i ty w nerwach i smutku ...

bedzie dobrze kochana, najwazniejsze zeby Domel bl zdrowy a ty zebys sie nie stresowala za bardzo ;*

jejku,aż się boje że mnie też uważacie za jakiegoś trolla :( fakt nieudzielam się zabardzo ale przyznam że czytanie Was wciągnęło mnie nieziemsko,codziennie czytam,może mój błąd bo powinnam się przedstawic na samym początku (blądynka haha)

Hej!
Moje dzidzi przestawiło się z trybu dziennego na tryb nocny...:confused2:przez sen je czułam...a 2 razy tak mi na pęcherz przysiadło że we śnie już do łazienki gnałam...
Miałyście kiedyś zajady? nie pamiętam z braku jakiej witaminy się pojawiają. Ja je mam od początku ciąży, ale dopiero teraz mi naprawdę dokuczją. Najfajniej jest jak jem bułę i przy szerokim otwarciu buzi czuję cudowne uczucie pękania paszczy od ucha do ucha :dry:

dzień dobrowo;-) oo ja nie miałam zajadów aż do przedwczoraj , już trochę znika wydaje mi się ,że to z braku witaminy B6 , podobno też sezonowo należy uzupełniac A+E ale nie wiem jak to dokładnie troche ciemna jestem :laugh2:

reklama
Miłka na ciebie, wróżko od linków zawsze można liczyć :-)
Tam pisze że mogą być od kiły wrodzonej, protezy, niedoboru witaminy z grupy B, głównie B2 i cukrzyca.
Z tego wszystkiego zostaje jednak brak witaminy :-)
No i to by się zgadzało że w przypadku zajadów trzeba jeść produkty białkowe, a mnie w tej ciąży odrzuca od takowych

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry