Mariolciaa
Fanka BB :)
Rudson, to wspaniała wiadomość:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej kobitki
Dziękuję za wszystkie kciukasy
wczoraj wyszłam do domu...ale synuś nie dał nawet na minutę do kompa podejść...a wieczorem padłam po tym "pobycie w spa"
Ogólnie powiem wam było średnio...w niedzielę miałam bardzo silne skurcze na KTG dochodziły do 80%.... dzięki Bogu szyjka trzymałam się dzielnie i rozwarcia nie było :-)...
Po serii kroplówek, nospie i relanium siła spadła i częstotliwość też.
Teraz mam tak po kilka dziennie więc luzik
byle jeszcze 4 tygodnie wytrzymać
Buziole
czeee
ja dzisiaj piore ciuszki białe dla didaa później gości będę mieć, szwagierka przyjeżdża a jutro wesele znów!!! :-O ale ostatnie dzięki Bogu bo już ni mom siły ;-)
dowiedziałam sie ze ponoć gmina daje cos takiego jak "dodatek mieszkaniowy dla młodych małżeństw" al boję się że się nie kwalifikujemy :-( co prawda oboje pracujemy ale ponad pół wypłaty idzie na kredyty, nawet nie chce myśleć co będzie po moim macierzyńskim. :-O Mam umowę do 2013 więc jeśli wezmę wychowawczy to mi nie przedłużą umowy. Na ten moment nie stać mnie na opiekunkę ;/
kurde tak napisałam tego posta i po przeczytaniu go stwierdziłam ze i ja narzekam. Otóż nie nie!! ja jestem dobrej myślimimo tego że po spłaceniu kredytów niewiele zostaje to i tak jest dobrze
najbardziej na świecie się cieszę że będzie dzidziuś, nasz potomek, taki malutki kochany szkrabek.. a resztą się nie przejmuję
![]()
Hej kobitki
Dziękuję za wszystkie kciukasy
wczoraj wyszłam do domu...ale synuś nie dał nawet na minutę do kompa podejść...a wieczorem padłam po tym "pobycie w spa"
Ogólnie powiem wam było średnio...w niedzielę miałam bardzo silne skurcze na KTG dochodziły do 80%.... dzięki Bogu szyjka trzymałam się dzielnie i rozwarcia nie było :-)...
Po serii kroplówek, nospie i relanium siła spadła i częstotliwość też.
Teraz mam tak po kilka dziennie więc luzik
byle jeszcze 4 tygodnie wytrzymać
Buziole
Rudson o wreszcie jesteś! :-) dobre wieści! teraz z górki :-)
Mnie dziś dzidziol stracha robi, słabo się rusza, przez kilka godzin w ogóle go nie czułam. Coś chyba dziwnie się ułożyło, czuje jakby w poprzek??
Rudson o wreszcie jesteś! :-) dobre wieści! teraz z górki :-)
Mnie dziś dzidziol stracha robi, słabo się rusza, przez kilka godzin w ogóle go nie czułam. Coś chyba dziwnie się ułożyło, czuje jakby w poprzek??