Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem że powinni ale czy zechcą? Ja tam długo nie pracuję i fakt że jedyna tłumaczka angielskiego w firmie ale wątpię żeby to zadecydowało o przedłużeniu umowy. Tymbardziej że ja obsługuję sekretariat i nie jestem raczej niezastąpiona. No, ale nie myślę na razie o tymAle mozesz wziasc wychowawczy tak zeby wrocic przed koncem umowy do pracy i powinni ci wtedy przedluzyc umowe, no chyba ze nie beda chcieli dalej cie zatrudniac, ja tak pewnie bede miala.

Salsa ja tez mam dopiero 21 lat, mój maż jest młodszy ode mnie. Wychowywał mnie tata, zmarł w grudniu. Ja w styczniu zaszłam w ciążę. Mamy gdzie mieszkać ale tylko dlatego, że tata wziął kredyt na 30 lat i postawił chałpe. Taty nie ma, kredyt jest... We frankach jakby tego było mało, a nie wiem czy sie orientujecie co sie teraz z frankiem dzieje. Mamy problemy, ale damy radę! Razem raźniej słonko :*** zawsze lepiej sie powspierać , niż samemu zostać
Uszy do góry!
W ramach bonusu na poprawe humoru dodam że mój mąż wypłate za którą mieliśmy kupić wyprawke , kupił sobie części do autaZabić mało!