reklama

Październik 2011

reklama
Hejlka kobitki:] Ja coraz pozniej wstaje.. w nocy mały tak mnie bije po zebrach, ze po portsu siedze i nie spie :( Po za tym juz 3 tydzien mordujemy remont kuchni i juz sil mi brak na cokolwiek ;( Ale dzis mebelki przyjezdzaja :D

mariolcia nie jestes sama ;)
u mnie dopioero w nastepnym tyg beda podloge klasc w drugiej sypialni i musimy jechac po meble do ikeii w koncu bo ja jestem juz 1,5 miesiaca bez szafy
i jak skoncza ta syp, to wchodza robic nastepna
przesrane jedym slowem

Hello

Marti trzymam@@ za wizyte i czekamy na dobre wiesci!!:-D

Atram Mariola ja to dopiero jestem w czarnej dupie:baffled:My remontujemy od stycznia :-D, w lazience polozyl gladz, dopiero tydzien temu ja wygladzil, dzis zamierza polozyc silikon i cos utwardzajacego gladz...
I dopiero kolor:szok:
Ja juz sie przyzwyczailam do lazienki w kolorze SZARYM:-D
Ale tak to jest, facet chce sam remontu tak wlasnie sie zabiera za robote:cool:
W przyszlym roku kuchnia i lazienka maja byc w stanie uzytkowalnym zanim kupimy dom! Bo jak znow maja byc remonty....

Hej misie :)
Ja własnie z poranną kawką na bb :) Mąż w końcu przywiózł nowe auto do domu. Śmiało rzec mogę że kupił karawan.... Pozbyłam sie małego zgrabnego sportowego autka na rzecz karawanu xD Takie długie czarne kombi :D Brakuje jeszcze dopisku na boku Zakład Pogrzebowy "Daj sie ponieść" czy coś ... Tak więc teraz bede kapitanem Czarnej Perły. Wystarczy przepaska na oko i niczym Jack Sparrow :) Ciekawe kiedy dupskiem przywale na parkingu :)

Werka tyś jest dobry miglanc :D A jakie dziecko muzykalne już w brzusiu hehe :)

Bardzo przyjemnej soboty życzę ;*

Wiesz jak cos to juz macie samochod do otwarcia biznesu :-p Ja takimi dluuugasnymi autami nie lubie manewrowac na parkingu, ostatnio ojcu zarysowalam drzwi tylnie :dry:

hej :)

jem sniadanie i zabieram sie za sprzatanie ... wole teraz , bo juz jest goraco , a pozniej to ukrop bedzie :/

Justys mnie az tak plecy nie pola , bardziej wszystko na dole i biodra :/ okropne to jest , bo mnie non stop wybudza i ciezko nawet sie obrucic
ja sobie podkladam poduszki gdzie sie da :) pomiedzy nogi , pod brzuch , plecy i jakos chyba troche lepiej jest

przeciez mowili , ze ma byc pogoda w PL !!

Magda ogarniaj sie ogarniaj jesc musisz :)

Ja tez mam tak z tymi bolami, ciagle sie budze w nocy z bolu zeby sie przewrocic na drugi bok bo mi tak biodra daja popalic. A pogoda to zawsze "ma byc" ale jakos na weekend jednak nie pojawia sie.

Hejka,

Za godzinkę uciekam do ginka prosze o kciuki bo mam stresa :-(

Powodzenia, kciuki zacisniete ;-)

Kingolinka, super że mebelki dzisiaj będziecie mieć.

jeny jak ja czytam że u was remonty prawie się kończą,
to stwierdzam że My jesteśmy daleko w d....e :)

Ehhh nie mow nawet, u nas remont ruszy pelna para pewnie na pare tyg przed narodzinami malucha tylko ze nie bedziemy mieszkac na szczescie w tym remoncie.

Kurcze taka pogoda nijaka dzisiaj, nie wiem co by tu zrobic dzisiaj, nie mam pomyslu wogole. Mielismy jechac nad jeziorko ale cala noc lalo i teraz slonca jak na lekarstwo wiec odpada niestety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry