Marti_1984
Fanka BB :)
Hejka,
Za godzinkę uciekam do ginka prosze o kciuki bo mam stresa :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

My remontujemy od stycznia
, w lazience polozyl gladz, dopiero tydzien temu ja wygladzil, dzis zamierza polozyc silikon i cos utwardzajacego gladz...

Hej misie
Ja własnie z poranną kawką na bbMąż w końcu przywiózł nowe auto do domu. Śmiało rzec mogę że kupił karawan.... Pozbyłam sie małego zgrabnego sportowego autka na rzecz karawanu xD Takie długie czarne kombi
Brakuje jeszcze dopisku na boku Zakład Pogrzebowy "Daj sie ponieść" czy coś ... Tak więc teraz bede kapitanem Czarnej Perły. Wystarczy przepaska na oko i niczym Jack Sparrow
Ciekawe kiedy dupskiem przywale na parkingu
Werka tyś jest dobry miglancA jakie dziecko muzykalne już w brzusiu hehe
Bardzo przyjemnej soboty życzę ;*
Ja takimi dluuugasnymi autami nie lubie manewrowac na parkingu, ostatnio ojcu zarysowalam drzwi tylnie 
hej
jem sniadanie i zabieram sie za sprzatanie ... wole teraz , bo juz jest goraco , a pozniej to ukrop bedzie :/
Justys mnie az tak plecy nie pola , bardziej wszystko na dole i biodra :/ okropne to jest , bo mnie non stop wybudza i ciezko nawet sie obrucic
ja sobie podkladam poduszki gdzie sie dapomiedzy nogi , pod brzuch , plecy i jakos chyba troche lepiej jest
przeciez mowili , ze ma byc pogoda w PL !!
Magda ogarniaj sie ogarniaj jesc musisz![]()
Hejka,
Kingolinka, super że mebelki dzisiaj będziecie mieć.
jeny jak ja czytam że u was remonty prawie się kończą,
to stwierdzam że My jesteśmy daleko w d....e![]()