reklama

Październik 2011

już rożki i beciki rozwieszone, mariolcia przy takim słońcu to szybciutko ci się miejsce zwolni :)
teraz sie piorą ubranka, boze jakie ja mam cuda dla dida to zapomniałam :) już chce październik!!!! :-D

reklama
Malutka super ze u ciebie wszystko wporzadku. Z malowaniem nie boj zaby, maz cie folia przykryje i juz :-p

No wrzesnioweczki sie rozkrecaja jak widac powoli. Ja to w lesie z torba szpitalna, praniem ciuszkow itd. Na razie to mysle o przeprowadzce i pakuje caly dobytek do kartonow. Mam nadzieje ze zdaze ze wszystkim pozniej!

hi ja ostatnio zakupiłam żółty rożek ;) Wydaje mi się ,że bedzie odpowiedni dla oby dwu płci ;p 1 wrzesnia usg to może usłoni rąbek tajemnicy i będzie wiadoma płeć ajj :-) szczerze mówiąc jestem bardzo ciekawachociaz wiem , ze niektorzy wolą nie wiedziec :-p

cześć kobiety :) Ja termin na 5.10 a że czeka mnie prawdopodobnie CC to może już końcem września już bedą chciali ciąć.... Tak czy siak torba do szpitala już przygotowany bo kto wie. A to już jednak koniec 33 tygodnia :)
Byłam dziś na zakupach na tym upale... Kurcze nogi mi zaraz odpadną, bolą przeokropnie, oddechu po schodach złapać nie mogłam, brzuch twardy jak skała a młodego chyba gdzieś w kolanach czuje- tak mi ciąży... :(

malutka ale się cieszę, że zajrzałaś, nadrabiając dzisiejszy wątek pomyślałam, że wyślę do ciebie smsa, a tu proszę wywołały cię dziewczyny :) Cieszę się, że u ciebie już 34tc, więc pewnie ze spakowaną torba i kompletną wyprawką jesteś spokojniejsza i super :) Cmokasy dla ciebie i dzidzia :)

Ja bym wolała wytrzymać do października tym bardziej, że mam termin na 31 więc jeszcze sporo przed nami, ale Iga jest o 2 tygodnie większa, więc przewidywany termin mamy na 15 października
Śmigam do rodziców się wykompciać i do gina na wizytę, później do was zajrzę

Ja powoli tez wszystko szykuje, ubranka mam przygotowane tylko wyprac, za łózeczkiem rozejrzę sie w połowie wrzesnia wszak termin mam na 21 października lub 14 październik( z USG),mam nadzieje,ze dotrzymam do końca. Odwiedziłam dzisiaj dentyste bo został mi ostatni ząb do zrobienia, nie brałam znieczulenia bo stwierdziłam ,ze moze to źle wpłynać na dziecko i wytrzymałam, na razie mam załozone lekarstwo i jak sie nic nie bedzie działo z zębem to bedzie zaleczony a jesli bedzie bolec to kanały do leczenia, oby nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry