Witam dziewczyny... Mam termin na październik i dopiero wczoraj, w poszukiwaniu odpowiedzi na kilka nurtujących mnie pytań, trafiłam na to forum (na co dzień udzielam się gdzie indziej, ale tu znalazłam szereg informacji o szpitalu Ujastek w Krakowie, które mnie interesują, bo zamierzam tam rodzić) Po wpisaniu w wyszukiwarkę nazwiska
Juszczyk wyszukało mi m.in. to październikowe forum, a że mi najbliższe to tu kukam ;-) bo zapewne któraś z Was jest pod opieką dra Juszczyka i zamierza rodzić w Ujastku. Będę bardzo wdzięczna za kontakt.
Pierwsze dziecko rodziłam 3 lata temu w Żeromskim, ale ze względu na niemalże niemożliwe otrzymanie tam ZZO, zmieniłam lekarza i szpital (moją poprzednią ciążę prowadziła dr Ewa Zygiel - Pudlik, więc na pytania jej dotyczące chętnie odpowiem) Mam "małą" traumę po porodzie sn bez znieczulenia, więc teraz jestem niemal zdecydowana na cc z wielu różnych względów, ale mój synuś chyba też, bo za nic nie chce się obrócić i leży raz poprzecznie, raz pośladkowo... Boję się cesarki co najmniej tak samo jak porodu sn, więc decyzja jeszcze nie zapadła... Do następnego tygodnia mam podjąć decyzję (jeśli miałaby to być cesarka na życzenie i wstępnie ustalić z lekarzem datę porodu), no chyba, że Mały zdecyduje za mnie

Jeśli znajdzie się mama, chodząca do Juszczyka będę wdzięczna za kontakt.

Pozdrawiam, będę zaglądac jeśli pozwolicie