Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie mileczka, to na 100% WODA, nie możliwe abyś nabrała tłuszczu przez tydzien i to tak się ograniczając. A każda kobieta mówi że pod koniec to już puchniemy jak balony, także spoko lokoKarolina zazdroszcze i gratuluje udanego urlopu
Rabbit, Mariolciaaa trzymam kciukasy bardzo mocno!
Ja nie wiem co sie stało... W zeszłym miesiącu przytyłam tylko 1,5 kg. Ostatnią wizyte miałam tydzień temu i od tej pory przytyłam uwaga...4 kilo! W tydzień powtarzam... Tak strasznie opuchłam na buzi, nogach, wszędzie, ból głowy od trzech dni, bezsenność. Aż sie przeraziłam jak na wage weszłam.... Nadmienie że jestem na diecie: owocki, rosołek, gotowane mięsko.W tym tygodniu to już naprawde jem jak mnie ktoś zmusi bo takie upały że tylko wode niegazowaną pije. Bez cukru i słodyczy. Szok...![]()
może wyślę do niego mojego małża niech mu powie co i jak i też będę korzystała z takich wygód.Ewaoczywiscie ze sie spisal przykladal sie jak profesjonalista az mnie dupa od siedzenia na brzegu wanny bolala he he ;P
no to teraz tym bardziej trzymamy &&&&&&&& aby sie wsio udało.hejka ja już po wizycie....moja szyjka ma tylko 1,3 cm....dzieciaki już barrdzo napierają....do tego łozyska się zestarzały...i mam jakąś infekcję....także mam zagrożenie przedwczesnym porodem...jutro mam się zgłosić do szpitala...i pewnie już będę leżeć do rozwiązania....jedyny plus że będzie cc tak jak chciałam.....noo cóż jak trzeba to będę leżeć....
dzięki dziewczyny za kciuki.....