reklama

Październik 2011

rabbit
ale się nagimnastykowałaś w takim razie :P
ja narazie widzieć nie widzę, ale sięgam więc na ślepo jadę. Niedługo też pewnie bez lusterka się nie obędzie.

kiniutka
właśnie odpoczywam przed kompem pisząc pracę i poczytując BB :)

wiecznie głodna chodzę, a piszą na niektórych stronach że teraz dzidziol już taki duży, że nie powinnyśmy takiego głodu odczuwać i raczej bedziemy mniej jeść.... g***o prawda w moim przypadku:P
w moim przypadku to tez nie prawda bo ciagle glodnajestem wlasnie sobie kupilam fasolke szparagowa i winogronka pychotka...
a przy goleniu zatrudniam mojego;P

reklama
sivi
no moja dzidzia jeszcze płucek nie ma chyba do końca rozwiniętych, bo jeszcze was nie dogoniłam :P

monysia
no nie gadaj, że Cię Zus odwiedził, jaaaaaa
a Ty masz l4 leżące?
ja tam mam chodzące, więc chyba mogę sobie wychodzić normalnie taaaak?

karolina
przyczepka to super sprawa naprawdę! a w perspektywie lat inwestycja szybko się zwraca :)
całe szczęście że wypoczęta, plaża podziałała odprężająco na Ciebie, widzisz :P

rudson
po tej rozłące to będzie dla was taka ekscytacja jak "pierwszy raz" pewnie. Nie ma co, nogi zaciskam, a chłop musi sobie radzić :)

kasiadz
kochana a czy to dotyczy też zmiany pomiędzy funduszami, np dolnośląski a wielkopolski? gdybym chciała położną zmienić z jednego rejonu na drugi?

nat
nie ma co wierzyć literaturze internetowej :P
mmmm na winogrono smaka zrobiłaś, i na fasolke też :P
a jak się spisał Twój, sprostał takiemu wyzwaniu?

Karolina zazdroszcze i gratuluje udanego urlopu :)
Rabbit, Mariolciaaa trzymam kciukasy bardzo mocno :)!

Ja nie wiem co sie stało... W zeszłym miesiącu przytyłam tylko 1,5 kg. Ostatnią wizyte miałam tydzień temu i od tej pory przytyłam uwaga...4 kilo! W tydzień powtarzam... Tak strasznie opuchłam na buzi, nogach, wszędzie, ból głowy od trzech dni, bezsenność. Aż sie przeraziłam jak na wage weszłam.... Nadmienie że jestem na diecie: owocki, rosołek, gotowane mięsko.W tym tygodniu to już naprawde jem jak mnie ktoś zmusi bo takie upały że tylko wode niegazowaną pije. Bez cukru i słodyczy. Szok... :(

Cześć dziewczyny, melduję że żyję ale weny brak na pisanie, czytuje was za to i na bieżąco jestem.

No Ewa witamy spowrotem ;-) dobrze że już lepiej :)
Karolina fajnie że się urlop udał, a taka przyczepa fajna rzecz :tak:

wszystkim dziewczynom z wizytami - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja już mam wszystko dla dida uprane, wyprasowane.. jutro mi wreszcie przyjdzie komoda, poupycham wszystko, łóżeczko rozłoży małż i czekamy gotowi na dida :-)

teraz będziemy mieć do piątku gości, jutro moja mama przyjeżdża, potem kolega (którego będziemy prosić na chrzestnego) więc nie martwcie się jak się nie będę odzywacć ;-)

pozdrawiam i całuję brzuszki :**

Karolina zazdroszcze i gratuluje udanego urlopu :)
Rabbit, Mariolciaaa trzymam kciukasy bardzo mocno :)!

Ja nie wiem co sie stało... W zeszłym miesiącu przytyłam tylko 1,5 kg. Ostatnią wizyte miałam tydzień temu i od tej pory przytyłam uwaga...4 kilo! W tydzień powtarzam... Tak strasznie opuchłam na buzi, nogach, wszędzie, ból głowy od trzech dni, bezsenność. Aż sie przeraziłam jak na wage weszłam.... Nadmienie że jestem na diecie: owocki, rosołek, gotowane mięsko.W tym tygodniu to już naprawde jem jak mnie ktoś zmusi bo takie upały że tylko wode niegazowaną pije. Bez cukru i słodyczy. Szok... :(
nie martw sie poprostu organizm nabral wody czesto pod koniec sie puchnie ja w pierwszej ciazy tak spuchlam ze nawet swoich klapek nie moglam zalozyc i rodzic jechalam w mojego taty kapciach;P

kasiadz
kochana a czy to dotyczy też zmiany pomiędzy funduszami, np dolnośląski a wielkopolski? gdybym chciała położną zmienić z jednego rejonu na drugi?

jak zmieniałam miejsce zamieszkania to przepisanie do przychodni wyglądało tak samo, poszłam do przychodni do której chciałam się zapisać i wypełniłam deklaracje i już było załatwione

Mileczka mi tez zaczely cos paluchy puchnac. bardzo pomogla mi herbata z pokrzywy. naprawde polecam.
Karolina witaj ponownie ;-)

ale u mnie dzis upal, chcialam wyjsc, ale chyba zrobie to pozniej, bo teraz na sama mysl sapie

hejka ja już po wizycie....moja szyjka ma tylko 1,3 cm....dzieciaki już barrdzo napierają....do tego łozyska się zestarzały...i mam jakąś infekcję....także mam zagrożenie przedwczesnym porodem...jutro mam się zgłosić do szpitala...i pewnie już będę leżeć do rozwiązania....jedyny plus że będzie cc tak jak chciałam.....noo cóż jak trzeba to będę leżeć....

dzięki dziewczyny za kciuki.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry