a gdzie mialas robione to USG??Dziewczyny, bylam wczoraj na USG z przepływami i wyszło, ze maly wazy tylko 1375. Norma w tym okresie to jakies 1800.
Martwic sie czy nie przejmowac ze wzgledu na czesta niedokladnosc USG?
Miałyście tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a gdzie mialas robione to USG??Dziewczyny, bylam wczoraj na USG z przepływami i wyszło, ze maly wazy tylko 1375. Norma w tym okresie to jakies 1800.
Martwic sie czy nie przejmowac ze wzgledu na czesta niedokladnosc USG?
Miałyście tak?
a gdzie mialas robione to USG??
Niedowiary ze to juz tuz tuz! Ja sie ciesze bo nie moge sie juz doczekac maluszka :-)maggie ja tez tam mialam robione usg. A mowil ci cos lekarz na temat tej wagi? Bo moze byc ok ta granica bledu jest dosc spora, poza tym dzieciaczki sie juz roznie rozwijaja, moze twoj bedzie drobny?]
wlasnie lekarka mi nic nie powiedziala, a ja do dzis myslalam, ze taka jest norma.
No nic, zapytam na nast wizycie za 2 tyg.
Zdycham dzis z tego goraca;/
a Ty do kogo tam chodzisz?
no i najwazniejsze - gdzie rodzisz?
Tam to aparat to maja najnowoczesniejszy w Krakowie z tego co wiem. maggie ja tam bylam 2 razy na usg genetycznych w 12 i 20 tc, robila mi je Pani dr Ludwin. Wydaje mi sie ze gdyby bylo cos nie tak to na pewno by ci powiedzieli, oni wogole ponoc sa jakimis specami od usg wiec mysle ze nie masz co sie martwic;-) Chociaz zapytac nie zaszkodzi na nastepnej wizycie. Ja rodze w Zeromskim, slyszalam wiele dobrego o tym szpitalu, kolezanka tam ostatnio rodzila i jest zadowolona. Poza tym moj lekarz tam pracuje.
ano chyba, ze tak
a usg faktycznie maja wypasny - Voluson zdaje sie, jest ich tylko kilka w krk, a moja Pani dr ma jakis tytul nawet zwiazany z USG, wiec chyba znaja sie na rzeczy
na ktorego masz dokladie termin? bo chyba jakos tak jak ja![]()