jagmar
Fanka BB :)
Zobaczymy co powie dziś dyrektorka na spotkaniu, z tego co wiem już wczoraj jakaś mama robiła awanturę. Dziś jak zbierzemy się wszyscy to ją chyba zjemy
Ja też śpię dupiato, młoda mi jakąś tentnicę uciska i drętwieje mi prawa ręka, budzę się bo nie mam w niej czucia, muszę trochę połazić co by krew do niej spłynęła i tak w kółko przez całą noc
Zabierz młodą bo z tego co kiedyś przeczytałam to ma zapędy ludożercze. Chciała zjeść braciszka !
Powodzenia, walczcie do skutku.
Spoko ja też się z tego śmieję bo przecież płakać nie będę, chociaż już raz przeżyłam małe załamanie nerwowe.jagmar trochę się uśmiałam w jaki sposób pisałaś o twoich problemach z wodą, ale wiem że nie jest Ci do śmiechu, aby jak najszybciej pokazała sie woda w twoim domu.
a no tak
ja nareszcie mam już łobiadek (jajca w sosie koperkowym
na specjalne zamówienie Męża)
ciasto też się upiekło
a teraz biorę się za te buraczki
i więcej już dziś nie robię
oprócz pójścia po Młodą do przedszkola ...
A mi sie marzy bananowiec. Chętnie bym je upiekła bo to jest ciasto, które zawsze wychodzi, no ale nie mogę ;(
Kurde takie aktywne jesteście a ja nic tylko leżę i mam tego powyżej dziurek w nosie.
Femka muszę cię zmartwić troszeczkę. Nie wiem jak to było u innych dziewczyn ale ja po porodzie nie nadążałam z chodzeniem do toalety. Może przez to, że w ciąży byłam opuchnięta i organizm pozbywał się nadmiaru wody ale jak już połóg minął to ale było bosko bez tych ciągłych wizyt w wc.a moja córka już w szkole. Strasznie się cieszyła, że znowu spotka się z koleżankami. A co do nocnych wizyt w toalecie, to ja teraz chyba latam już co godzinę. Nie mogę się doczekać porodu, bo wtedy chyba jednak będę wstawać rzadziej
Też poczytałam sobie ostatnio jakieś forum mam rodzących w poprzednich miesiącach i okazuje się, że jako październikowe mamy trzymamy się chyba najlepiej. Oby tak dalej![]()
A mnie dopadło przeziębienie! cudnie cholera!!!! całą ciąże się trzymałam!!!! smarkam, kicham, a gardło mnie tak napieprza że mnie rzyganko dopadło, mój marny apetyt już całkiem szlag trafił!!!!! Jesu! jak się glistowato czuje!!!! ide spać.
3maj sie dzielnie i zdrowiej szybko, żeby mieć siły na poród.