Kasia z półtora rocznym dzieckiem i niemowlakiem na dokładkę to ja raczej nikomu takich warunków nie życzę ;-). I myślę, że na dłuższą metę nie da się tak żyć. Gdybyśmy byli sami to owszem ale nie z dziećmi. Nam po tym całym remoncie środki finansowe też się skończyły więc na meble będziemy do stycznia czekali
. Trudno się mówi. Pomieszkamy jeszcze trochę u moich rodziców. Zaczniemy nowy rok w nowym mieszkaniu
. Bardzo symbolicznie 
reklama
anek30bb
Fanka BB :)
Elifit trzmamy nadal kciuki
kasiadz
tak, to prawda z dziećmi to całkiem inna sytuacja, nie wyobrażam sobie mieszkania w takich warunkach z dziećmi. ale samemu można;-)
Pewnie, że można. Nasze początki były właśnie takie. Mała kawalerka, kombinowane meble do kuchni i do pokoju. Jedyne co kupiliśmy (na raty) to kanapa do spania i mini pralka. Wygody żadnej nie mieliśmy, szafek w kuchni za mało. Wszystko wiecznie na wierzchu leżało grrrrr. W końcu nam ta kawalerkę wymówili i przeprowadziliśmy się do domu rodziców. Wygodniej ale nie na swoim
i zawsze ma sie wrażenie, że nie jest się u siebie. Nie mogę się doczekać tego ciasnego, własnego mieszkanka.
kasiadz
wierzę ci,
chociaż nigdy nie mieszkaliśmy z rodzicami to sobie jakoś tego nie wyobrażam, robiliśmy wszystko żeby mieszkać osobno i na szczęście się udało
chociaż nigdy nie mieszkaliśmy z rodzicami to sobie jakoś tego nie wyobrażam, robiliśmy wszystko żeby mieszkać osobno i na szczęście się udało
Asionek31
Ilonka powoli i dojdziesz do ladu ze wszystkim
za to jaka radocha jak juz wszystko bedzie lsnic i lozeczko stanie dla dzidzi 
Jagmar szkoda , ze akurat teraz musialas sie rozchorowac
no , ale ladna pogada ma byc jeszcze jakis czas wiec pewnie zdarzysz pokorzystac 
my tez mieszkalismy na poczatku w okropnych warunkach :/ jak ze Szwajcarii tutaj wyladowalam to nie mialam nic oprocz ciuchow .... moj tez zero ... wynajal dwa pokoje i ja dojechalam , na szczescie jakas kanape , TV dostalismy od jego kolegi
pozniej pralke dokupilam , bo dla mnie to bylo najwazniejsze i tak wegetowalismy hehe
powoli sie sami musielismy urzadzic , nikt nam w niczym nie pomagal , niczego nie dostalismy
moja rodzina daleko i z Pl nie oplacalo sie ciagnac mebli
tak wiec da sie tak zyc , ale to jest meczarnia !! a juz z dzieckiem to odpada napewno :/
ide na jakis spacer , ale nie powiem zeby mi sie chcialo
Jagmar szkoda , ze akurat teraz musialas sie rozchorowac
my tez mieszkalismy na poczatku w okropnych warunkach :/ jak ze Szwajcarii tutaj wyladowalam to nie mialam nic oprocz ciuchow .... moj tez zero ... wynajal dwa pokoje i ja dojechalam , na szczescie jakas kanape , TV dostalismy od jego kolegi
pozniej pralke dokupilam , bo dla mnie to bylo najwazniejsze i tak wegetowalismy hehe
powoli sie sami musielismy urzadzic , nikt nam w niczym nie pomagal , niczego nie dostalismy
tak wiec da sie tak zyc , ale to jest meczarnia !! a juz z dzieckiem to odpada napewno :/
ide na jakis spacer , ale nie powiem zeby mi sie chcialo
sivi
gosiane jak rocznicowo to najlepsze życzenia :-)
elifit trzymam kciuki mocno żeby szybciej poszło!!! ale cię męczy...mnie tak 12 godzin się akcja bujała
elifit trzymam kciuki mocno żeby szybciej poszło!!! ale cię męczy...mnie tak 12 godzin się akcja bujała
no jasne, ze się da w każdych warunkach żyć, ale jak dochodzą do tego dzieci to już nie jest za wesoło. My remontowaliśmy 2 miechy łazienkę, w połowie roboty miałam już taką depresje, że żałowałam, że zaczęliśmy a póki co dzidzia w brzuchu, ale i tak jakbyście widziały moje mycie w misce jak za czasów świeczka z ogromnym brzuchalem to byście padły ze śmiechu 
najważniejsze, mieć swój kącik, bo z rodzicami na dłuższą metę chociaż są kochani nie dałabym rady

najważniejsze, mieć swój kącik, bo z rodzicami na dłuższą metę chociaż są kochani nie dałabym rady
anek30bb
reklama
dziewczynki jak samopoczucie??? U mnie dzis tragedia nic mi sie nie chce i bym tylko lezala. Do tego dochodza straszne mdlosci. Moze macie na to jakies sposoby??? Przez 2 dni mialam ogromny przyplyw energii a dzis :-( Juz sie doczekac terminu nie moge i tego aby ciezar z krzyza zwalic ;-). A tu jeszcze troche czasu jest