Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

malutka - poważna rozmowa, 1000 przysiadów i 100 podskoków powinno przemówić mu do rozsądku :-)
I nie będę miała siły na własnych nogach stać????????? 
Ale bym dokopała takiej do d....

Laski pytane za 100 pkt.czy smoczek też mam zabrać do szpitala czy nie pozwolą go używać ??
jak trafisz na mega ssaka to się przyda ;-)Znając życie będą się pluli, ja z pierwszym nie miałam i nigdy nawet nie chciał, z drugim mój mi przywiózł ,a to dlatego ,że tak mi radziły kobiety które miały już za sobą drugi poród, niesamowicie bolała mnie kurcząca się macica, po pierwszym porodzie to był pikuś,ale po drugim wiłam się z bólu na łóżku, każde pociągnięcie cyca to była dla mnie katorga ,a mały jak na złość cały czas na cycku wisiał, więc posłuchałam i dałam mu smoczka, pielęgniarki zadowolone nie były z tego powodu ale to w końcu moje dziecko i moja decyzja...Laski pytane za 100 pkt.czy smoczek też mam zabrać do szpitala czy nie pozwolą go używać ??

zaczął od suchego chleba, potem z masełkiem ,a potem to już tylko z pasztetem i nic innego nie chciał, a pić to się nauczył z kubka i to najlepsza była woda, a zęby i tak poleciały 
I nie będę miała siły na własnych nogach stać?????????
A słyszałyście o tej pijanej matce,co urodziła dziecko z 1 promilem??Ale bym dokopała takiej do d....
Mileczka no jeśli wdał się w tatusia to tylko coś bardzo słodkiego go skusi![]()

Laski pytane za 100 pkt.czy smoczek też mam zabrać do szpitala czy nie pozwolą go używać ??
ludzie jednak sa naiedzenie z deka :/