reklama

Październik 2011

reklama
malutka - poważna rozmowa, 1000 przysiadów i 100 podskoków powinno przemówić mu do rozsądku :-)
:szok: I nie będę miała siły na własnych nogach stać????????? :-D
A słyszałyście o tej pijanej matce,co urodziła dziecko z 1 promilem??:szok: Ale bym dokopała takiej do d....:wściekła/y:

Mileczka no jeśli wdał się w tatusia to tylko coś bardzo słodkiego go skusi :-D

Ostatnia edycja:
Malutka nawet mi nie mów takich rzeczy... Do mojej siostry wczoraj znajoma przyszła w 4 miesiącu ciąży. Zawołała mnie bo chciała pokazać koleżance "jak wygląda 9-ty miesiąc". Ja wychodze, patrze a ta laska z petem w gębie.... Odechciało mi sie jakiejkolwiek rozmowy:dry::dry::dry:

Laski pytane za 100 pkt. :zawstydzona/y: czy smoczek też mam zabrać do szpitala czy nie pozwolą go używać ??
Znając życie będą się pluli, ja z pierwszym nie miałam i nigdy nawet nie chciał, z drugim mój mi przywiózł ,a to dlatego ,że tak mi radziły kobiety które miały już za sobą drugi poród, niesamowicie bolała mnie kurcząca się macica, po pierwszym porodzie to był pikuś,ale po drugim wiłam się z bólu na łóżku, każde pociągnięcie cyca to była dla mnie katorga ,a mały jak na złość cały czas na cycku wisiał, więc posłuchałam i dałam mu smoczka, pielęgniarki zadowolone nie były z tego powodu ale to w końcu moje dziecko i moja decyzja...
A najlepsze jest to ,że mówią :
Dziecku nie daje się smoczka bo będzie miało krzywy zgryz i próchnicę, to Wam powiem ,że mój starszy syn nigdy nie wziął do ust ani smoczka ani butelki, na cycu wisiał mi ponad półtora roku, był tylko cyc i nic więcej, taki był zawzięty... A zęby poleciały mu bardzo szybko, miał próchnicę, z pierwszym bolącym zębem do wyrwania pojechałam z nim jak miał 2,5 roku no i oczywiście krzywy zgryz też miał...
Zaś z drugim po mimo tego ,że ze smoczkiem się nie rozstawał i z butelki też chętnie korzystał to do dziś dnia nie ma najmniejszych problemów z zębami... Pierwszy ząb mu wypadł jak miał 7 lat, zgryz prościutki i zęby zdrowe...
Bynajmniej ja teraz to mam smoczek spakowany i niech sobie gadają co chcą ;-):-D

Ps. żeby nie było nieporozumień, słodyczy moje dziecko nie jadło, on wtedy to praktycznie nic nie jadł :-D zaczął od suchego chleba, potem z masełkiem ,a potem to już tylko z pasztetem i nic innego nie chciał, a pić to się nauczył z kubka i to najlepsza była woda, a zęby i tak poleciały :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
:szok: I nie będę miała siły na własnych nogach stać????????? :-D
A słyszałyście o tej pijanej matce,co urodziła dziecko z 1 promilem??:szok: Ale bym dokopała takiej do d....:wściekła/y:

Mileczka no jeśli wdał się w tatusia to tylko coś bardzo słodkiego go skusi :-D

może i nie będziesz miała sił ale na bank wylezie :-)

no niestety popiep rzonych kobiet nie brakuję

czytałyście to, to dopiero trzeba mieć czajnik zryty :szok:

18-letnia złodziejka w ciąży, po narkotykach - Onet Wiadomości

Laski pytane za 100 pkt. :zawstydzona/y: czy smoczek też mam zabrać do szpitala czy nie pozwolą go używać ??

ja spakowalam juz :) roznie moze byc i lepiej miec w razie co

Malutka no slyszalam ona miala ponad 1.4promila :/ porazka na maksa i to mloda siksa :(

Milka :szok: ludzie jednak sa naiedzenie z deka :/

ide sprzatac , moj wlasnie dzwonil , ze przylezie z kolega po pracy i do tego na obiad ... sie obudzil

reklama
malutka ja też juz to czytałam. głupie te laski są nieraz naprawdę...;/
jak leżałam w szpitalu na obserwacji to przyszła babka z podwyższonym tętnem płodu, szwagierka ją wyciągnęła na siłe, zbadali ją i połozyli naq ktg ale na hospitalizacje sie nie zgodziła i leżała te 40 min pod ktg io rtylko mówiła żeby już przylazł ten lekarz bo jej sie palić chce i nie może juz wytrzymać. Mój mąż zwrócił jej uwagę, ze jest w ciąży więc jak może truć dziecko i krzywdzić paląc, a ona powiedziała że przy pierwszym paliła po 2 paczki dziennie, teraz to i tak tlyko pali kilka petów na dzień...;/ zatkało nas...

Aaaa Kiniutka jednak nie zlekcewazyła sprawy i pojechała do szpitala, zobaczymy co z tym jej ciśnieniem... bidulka.

a ja powaażnie zabieram sie za ostatnie strony mojej pracy mgr. Jakby któraś rodziła to krzyczeć!! żebym słyszała:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry