• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Hej dziewczyny.....ja też tylko na chwilkę.....jak tam się czujecie???
....ja właśnie próbuję nową pralkę.....wypas...:-) a potem muszę się uczyć.....chociaż tak mi się nie chce....bleeeee

MIŁEJ SOBOTY ŻYCZĘ....:happy2:

reklama
Czesc dziewczynki

Jak mija dzien bo u mnie dosc spokojnie,wlasnie T pojechal na zakupy a ja z dzieciakami ogladam bajki na MiniMini :-)

Ostatnia edycja:
P. mi zrobił jajecznicę na śniadanie i to nie był dobry pomysł. Zazwyczaj jajka na mnie źle działają, pomyślałam, że może w ciąży będzie inaczej, ale się przeliczyłam. Więc mi jest błeee:-(
rabbit - ja też się muszę uczyć, mam jutro egzamin, a jeszcze dzisiaj idę na studniówkę:-)

Ostatnia edycja:
U mnie już prawie wszyscy wiedzą, podczas kiedy moja koleżanka z mężem nie mówią jeszcze rodzinie, czekają do 3 miesiąca. Moim zdaniem to trochę dziwne, bo jak poroni, to i tak wszyscy się dowiedzą, a tak to przynajmniej jest się z kim tym podzielić radosną nowiną. Ja nie mogłabym czekać tak długo, choć po części rozumiem ich obawy:happy2:

reklama
nooo na pewno.....ja kiedyś myślałam żeby uczyć chemii lub biologii....ale mama (która pracuje w szkolę) kategorycznie mi zabroniła.....i teraz cieszę się że się tego nie podjęłam.... ciężki kawałek chleba... ja jednak wole mój biały fartuszek....i szpital....:-) ważne żeby robić coś co się lubi....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry