• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
No ogólnie juz straciłam nadzieje, wczesniej to jakos mnie sie dziwnie wydawało ze moze i sie uda, a teraz??? Wydaje mi sie ze to było by za piękne żeby było możliwe !!! Nie wiem narazie jakos nie przejmuje sie ale wiem ze jak bedzie @ to bedzie rozpacz i lament !!!!!!!!!!!
Mój mąż dzis obiecał ze jak tylko zajde w ciąze to palenie rzuci ,,, sie okaze :)

Kochana dopoki nie ma @ jest nadzieja wiec trzymam kciuki i nie puszczam &&&&&&

Mamuśka23 ja oczywiście też dołączam się do zbiorowego trzymania;-) Wiem, że cykle masz długie,ja też ok.33 dni nawet, a test wyszedł mi pozytywnie już w 26, więc różnie to bywa. Głowa do góry:-)

Aha i ja też jeszcze nikomu nie powiedziałam (poza Wami oczywiście), ale mam zamiar to zrobić jak usłyszę serduszko, czyli myśle o 7. tygodniu. Niemniej język za zębami trzymać ciężko:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,

Ja już powiedziałam najbliższym bo mnie męczą mdłości i ogólnie widać że coś jest na rzeczy, a poza tym moja mama była smutna bo jej wnuki wyjeżdżają i jej poprawiłam humor mówiąc o kolejnym wnuku/wnuczce:-D

Mój TŻ pali tylko w robocie, w domu nie.. duuuży sukces :-)

hejka dziewczyny....kurde nie mogę się uczyć...blleee.....nie chce mi się

Ja o fasolce powiedziałam najbliższym.... aaaleee korci mnie rozpaplać wszystkim.....jeszcze troszkę poczekam...aż zobaczę fasolkę.....

hejka dziewczyny....kurde nie mogę się uczyć...blleee.....nie chce mi się

Ja o fasolce powiedziałam najbliższym.... aaaleee korci mnie rozpaplać wszystkim.....jeszcze troszkę poczekam...aż zobaczę fasolkę.....

A czego sie uczysz?

Ja dzis na obiadek mialam zupke kalafiorowa mniam
jem.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry