Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziewczyny próbowała któraś z was może kiedyś stosowała herbatkę plantex? podobno super na trawienie dla naszych maluchów i na problemy z gazami?
Lekarz powiedział że mała może miec problem z trawieniem laktozy i przepisał nutramigen ale ona tego nie chce pić to smakuje jak pasza dla zwierząt pluje i ściaga sie na zyganie wiec kupiłam delicol on pomaga w trawieniu laktozy i dałam jej :-( a dziś znów cały dzień ma mega gazy i się pręży i stęka i kwęka ja już wysiadammmmmmmm![]()
i odkurzacz też nie działapomaga tylko trzepanie
A próbowałaś dosłodzić to mleko glukozą? Podobno babki tak robią, że dosładzają i stopniowo zmniejszają ilość cukru.
yyyyyy? Jakie trzepanie?
ja odrazu po wyjsciu ze szpit sie relaksowalam!dziewczyny po sn
czy kąpiecie się w wannie? bo mam ochotę już na relaks w wannie a nie wiem czy można?
ja mialam kiedys plantex dla Wiki nic a nic nie pomogl... espumisan w kropelkach byl dobry ale cudow tez nie zdzialalDziewczyny próbowała któraś z was może kiedyś stosowała herbatkę plantex? podobno super na trawienie dla naszych maluchów i na problemy z gazami?
Lekarz powiedział że mała może miec problem z trawieniem laktozy i przepisał nutramigen ale ona tego nie chce pić to smakuje jak pasza dla zwierząt pluje i ściaga sie na zyganie wiec kupiłam delicol on pomaga w trawieniu laktozy i dałam jej :-( a dziś znów cały dzień ma mega gazy i się pręży i stęka i kwęka ja już wysiadammmmmmmm![]()
wazylam dzis moja kruszynke no i juz taka kruszynka z niej nie jest na wypisie ze szppit 23 pazdziernika wazyla 3200 a dzisiaj 4200na samym cycu!! a i jeszcze jedno usnela wczoraj o 00.24 a obudzila sie o 8.20
mamuska sie wyspala!