Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja dzis mam dobry humorMaz ma wolne w Wigilie po 18 i nie musi wracac do pracy do drugiego dnia swiat o 20 :-) a myslalam ze bede sama siedziec w domu. I jeszcze nasza oferta na dom zostala zaakceptowana, wiec chyba za 2 miesiace bedziemy sie przeprowadzac :-)
witam się dzisiaj .
zapomniałam wczoraj napisać że byliśmy u pediatry, Oliwier waży już 4.23, i pani doktor twierdzi że wraz za mało... ja już siły nie mam... przecież karmię dziecko na każde jego zawołanie... już moja mama mnie pociesza że niektóre dzieci tak mają, że nie tyją tak jak równolatki. Ja np do 3 roku życia podobno byłam ciągle na anemii:-) a moja mama ciągle dostawała ochrzan że dziecko zabiedzone jest...:-)
a ja mam jelitowke, albo zatrucie
wczoraj zjadlam lososia wedzonego i od tego czasu jazda, dzis doszla goraczka
teraz juz jakby lepiej ale caly dzien na sucharach i czarnej herbacie
co do tesciowych to ja mam zlota tesciowa, w ogole jej nie znam
ona nigdy nie chciala mnie poznac, ja tez nie zabiegalam o to, stara schorowana kobieta zyjaca w swoim swiecie
ja się nawet nie wypowiadam 
Witam i przepraszam ze zawracam Wam głowe jestem listopadowka 2011 ale moj synek urodził sie w pazdzierniku bardzo sie martwie bo nie mam z kim kontaktu wzrokowego patrzy na wszysko tylko nie na nas moze dwa razy sie swiadomie usmiechnał...mam pytanie od jak dawna Wasze dzieci Was widza?dzieki za odpowiedz