Herbata
Fanka BB :)
Milka Ty i brak parcia na kariere? zaskoczylas mnie ;-) a szlajalam sie po barach to mnie nie bylo...
laski czy wasze dzieci sie przekrecaja z plecow na brzuch badz odwrotnie? moja pipa cos nie chce, udalo jej sie 2 razy z miesiac temu i koniec... ale za to pieknie smieje sie w glos ;-)
laski czy wasze dzieci sie przekrecaja z plecow na brzuch badz odwrotnie? moja pipa cos nie chce, udalo jej sie 2 razy z miesiac temu i koniec... ale za to pieknie smieje sie w glos ;-)
Tylko u nas to przede wszystkim nocki przewalone, w dzień średnio marudny. Ale jak wcześniej spał od 20 do 4,5 rano , cyc i drzemka do 8.30, to przez dwa ostatnie dni pobudki od północy co godzina, półtorej i cycowanie na masę, aż pielucha nie wytrzymała i dwie noce z rzędu musiałam go przebierać w nocy!! Nie zdarzyło nam to już bardzo długo !! Mam nadzieję, ze nie potrwa długo bo się wykończę!! 

A ogólnie to strasznie trudno go uśpić i to już dłuższy czas, nawet w dzień. Wcześniej sam zasypiał jak chciał a teraz marudzi, oczy trze , popłakuje ale sam za chiny nie zaśnie, trzeba się z nim posiłować trochę.
ale to na bank nie brzuch. Dzis specjalnie nie dalam kleiku na noc, zeby zobaczyc czy to od tego, ale jak widac nie.