Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to nie jest przedłużenie, u cb by ta ochrona była tylko do października 2012. Wcześniej by cie nie mogli zwolnić. Natomiast ja mam do grudnia 2013 i jeśli nie złożę o skrócenie etatu to mi mogą wręczyć wypowiedzenie już za miesiąc. A że nie wykorzystuję wychowawczego, mogę więc łączyć pracę z opieką nad dzieckiem. Tu masz więcej o tym:moja teściowa jest kadrową i mówi że ona nic niewie na temat żeby mieli przedłużać umowę o 12 miesięcy

ej która ma ochote na ładny brzuszek i bierze sie ze mna za 6 waidera??
Hejka!!!!
Muszę Wam się pochwalić dwoma rzeczami bo nie wytrzymam!!!
W środę rano dostałam sms od orange ,że wystawili fakturę na 1164zł płatną do 5-go marca... Wieczorem dostałam kolejny sms ,że w dniu dzisiejszym została rozpatrzona moja reklamacja, a o szczegółach powiadomią mnie pisemnie... Miałam iść wczoraj do salonu aby dowiedzieć się wcześniej ale nie chciałam sobie psuć urodzin więc poszłam dziś...
Napisali ,że nie zauważyli żadnych nieprawidłowości i wszystko zostało naliczone prawidłowo, ale w drodze wyjątku ze względu na naszą wieloletnią współpracę anulują mi to ,a fakturę korygującą wyślą pocztą!!!![]()
Nie wyobrażacie sobie jaka jestem szczęśliwa, a w zasadzie to podwójnie szczęśliwa, oto powód mojego szczęścia, chyba nie muszę tłumaczyć co to???
Zobacz załącznik 440730Zobacz załącznik 440729
A teraz idę Was nadrobić, w końcu mogę być spokojna![]()
Ja w podłym humorze. Aruś ma zapalenie oskrzeli, ja przeziębiona i na dodatek się dowiedziałam że mogą mnie zwolnić bo nie wrócę na swoje stanowisko i mogę być zbędna. Kur... tak traktują młode matki:-( No więc trzeba rozsyłać cv..

witam
Byliśmy w czwartek na ostatnim szczepieniu, płaczu było że hoho , mały waży 8,400kgAle ostatnio coś mu apetyt nie dopisuje, je co 5, 6 h i to trzeba wmuszać
Od piątku pokasłuje , nie ma gorączki, gile też nie lecą ale kaszel ma taki paskudny męczący, więc pojechaliśmy dziś na pogotowie bo u Nas w sob. przychodnia nie czynna a tak nas przyjął lekarz uwaga!!!!! psychiatra hahahahhaha i mówi nic nie podawać , nie inhalować obserwować
No myślałam że padnę to jest właśnie Nasza służba zdrowia
żenada
Wiec inhaluję go od wczoraj oczywiście robię tak jak uważam za słuszne jeżeli nie przejdzie do pn to do lekarza normalnego
Jestem mega wk........a !!! Mało tego ja też przeziębiona, boli mnie gardło i czuję się jak flak
I oczywiście mój m wyjeżdża , a jakże jest super
:-(
Ja w przyszłym tyg ide złożyć podanie o wychowawczy narazie biorę do końca 2012tego potem zobaczymy.
Ja też dostałam paczkę z hippa a tam dwie saszetki mm 2 hahah.
Ahhh jak nie urok to sraczka![]()
az ciezko uwierzyc , ze takie sytuacje maja miejsce ........; zdrowka dla maluszka duzo !! oby szybko przeszlo Laski,
wlasnie wyliczylam ze u nas wczoraj stuknelo 19 tygodni, wiec nadchodzi skok. Juz skacze z radosci
A tak powaznie, czy te z Waszych dzieci, ktore urodzily sie w pierwszej polowie pazdziernika maja symptomy kolejnego skoku (tego zaczynajacego sie od 19 tygodnia)?
aha już rozumiemto nie jest przedłużenie, u cb by ta ochrona była tylko do października 2012. Wcześniej by cie nie mogli zwolnić. Natomiast ja mam do grudnia 2013 i jeśli nie złożę o skrócenie etatu to mi mogą wręczyć wypowiedzenie już za miesiąc. A że nie wykorzystuję wychowawczego, mogę więc łączyć pracę z opieką nad dzieckiem. Tu masz więcej o tym:
Krótsza dniówka czyli mama wraca do pracy w niepełnym wymiarze | mamopracuj.pl

Aerobiczna 6 Weidera - Instrukcje cz. 1 - YouTube to jest filimk pokazujacy jak robic 6 weidera EwaPani tutaj mowi ze przez pierwszy tydzien mozna cwiczyc z noga na ziemi zeby sie brzuch przyzwyczail. Ja robie troche ciczen z noga w gorze troche na ziemi zeby zakwasow strasznych nie miec chociaz i tak juz spore mam:-(