Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć kobity!
wiecie co? Moja Emilka w ciągu ostatnich dni- tak jakos od niedzieli nagle zaczęła przechodzić sama siebie, nuczyła sie śmiać w głos, pełzać, bawić sie zabawkami leżąc na brzuszku opierając na łokciach, łapać zabawki samej, bez podawania przeze mnie, zaczęła się też wstydzić i jeszcze wiele innych spraw sie nagle zmieniło... jestem w szoku sama nie wierze ze tak z dna na dzien nagle zrobiła sie taka "duża" i "fajna"...
asionek
no własnie kiedyś robilam w domu i nawet najniższą krajową w miesiącu wyrabiałam, ale to tam gdzie mieszkałam kiedys, mialam stale klientki które mnie reklamowały i coraz wiecej mialam nowych... tu niestety nie mam wcale, a ogłaszac sie boje żeby mnie skarbówka nie dorwałabo jak mi zasolą karę to sie osram po pachy...
?
Pytanie mam do Was, planujecie w najblizszej przyszlosci jakies wakacje z maluchami?
Ja chcialabym sie wybrac za miesiac, czyli Kuba bedzie mial ok. 5,5 mc i mam troche obaw, m.in. lot samolotem, na co sie nastawic z takim maluchem na wakacjach itp.
Doradzi jakas doswiadczona mama? Byłabym wdzieczna bardzooo
Asionek, jak sie u Was objawily zeby? Bylo mega slinienie i pchanie wszystkiego do buzi, a dopiero pozniej zauwazylas, ze sie probuja przebic czy wszystko dzialo sie na raz?
.
my na pewno nad morze pojedziemy na wakacje, bo mąż nie ma w tym roku obozu wiec mamy urlopik, ale za granice to nie wiem, my nigdy nie byliśmy na takich wakacjach i jakoś nigdy nam do głowy nie przyszło
no ale skoro Asionek do PL przyleciał z małym to i na wakacje można
..

Ja tu wlaze dzis o 8.20 a na bb nikogoooo
Widze ze dzieciaczki slodko spia z mamusiami.. Ja niestety nie jestem taka farciara, moja o 6.50 oczy szeroko otwarte i zabawy. Musialam wstac. pobudki dzis co 2 godziny, niby lepiej, ale z doswiadczenia wiem, ze nie mam co sie cieszyc za wczasu 
Czy to dobrze?? I mam znowu nawał mleczny myslalam ze takie rzeczy tylko na poczatku laktacji...