reklama

Październik 2011

reklama
Malutka aaaaaaaaaaaaaaa wieeelkie gratulacje!!!! :-)

Ja w podłym humorze. Aruś ma zapalenie oskrzeli, ja przeziębiona i na dodatek się dowiedziałam że mogą mnie zwolnić bo nie wrócę na swoje stanowisko i mogę być zbędna. Kur... tak traktują młode matki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-( No więc trzeba rozsyłać cv..

Ehh elifit to wszedzie tak, ja po macierzynskim przechodze na bezrobocie i licze na zasiłek chociaz... No i poszukiwania u mnie juz daawno zaczete ale niestety w moje miasto jest maistem korupcji.,..ręka ręke myje ehhhh

Ewa, Miłka pierwszy dzien szóstki za mną jeeeeaaa. P.S. Trzymacie noge w powietrzu ta druga niecwiczaca ??? Bo widzialam filmik zeby trzymac... ale boli...Cienias ze mnie straszny ponad rok bez ruchu wychodzi teraz...

elfit, u mnie podobna sytuacja.
W ogole mam dola okrutnego, jeszcze bardzo smutne wiesci do nas dotarly. Dobrze ze moge tu zajrzec to choc na chwile odrywam sie myslami.
U mnie dzis pierwsza samotna nocka z malym. Wiem, ze dla niektorych z Was to chleb codzienny, ale mnie strasznie lyso:-(

Hej wieczorowo. U nas bez większych zmian, pozatym że mała w dzień bardzo mało śpi, nawet na dworze pośpi z 30 min. max. Ale za to wieczorem wcześniej pada na sen nocny, to chociaż tyle, tyle że w dzień jestem bardzo umęczona i nie mam czasu na inne obowiązki, najgorzej z gotowaniem obiadów,wszystko szybko i w stresie. Może jak zacznie sama siedzieć to wsadze do kojca w kuchni i dłużej się czymś zajmie.
Zaczeliśmy wprowadzać papki, ale nie przyjeła je z wielkim entuzjazmem,pare razy do dzioba wsadze i już nie chce, a dzisiaj po jednej łyżeczce wymiotowała chlustami mleka, więc odpuściłam.
Malutka wielkie gratulacje! A spodziewałaś się tego, czy to było bardziej zaskoczenie? No i super że z Orange pomyślnie poszło.Kaska uratowana.
Miłka my też 100, co łaska.
elifit może jeszcze nie przesądzone z tym zwolnieniem, ale fakt to jest wkurzające, że człowiek nie może być pewny że stanowisko pracy po macierzyńskim na niego czeka, tylko kombinują jak tu się człowieka pozbyć:wściekła/y:.Mój zakład ogłosił upadłość, więc też nie długo na zasiłek a jak mała podrośnie to co Boże dasz. A nowa praca to nowy stres, ach...
maggie już od kilku dni widzę u Ciebie doła, nie wnikam w szczegóły, ale wysyłam pozytywne fluidy i głowa do góry, po burzy wychodzi słońce. I pamiętaj że każda ma jakieś problemy takie to życie, raz lepiej, raz gorzej, ale zawsze do przodu.
A mnie wkurwia pewna osoba że już chwilami nie mogę, i też ciągle jestem nerwowa, tak bym chciała mieć własny domek.
Widze że ćwiczonka idą w ruch, może i ja się zmobilizuje, choć by po to żeby rozładować stres.

Hej
malutka gratulacje :)

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu z Marysią. Pierwszą dawkę wielopaka mamy zaliczoną :). Przy okazji mała była warzona i uwaga waży 5,730 w pieluszce. Przez 6 tygodni przybrała niecałe pół kilo więc musimy obserwować wagę ale ona miała taki przyrost wagi od samego początku. Jak nie urok to sraczka ;p.

Też przyłączę się do Waszych ćwiczeń-chyba.

Ehh elifit to wszedzie tak, ja po macierzynskim przechodze na bezrobocie i licze na zasiłek chociaz... No i poszukiwania u mnie juz daawno zaczete ale niestety w moje miasto jest maistem korupcji.,..ręka ręke myje ehhhh

...
oj tak w Ostrowcu to dziura straszna, ta tylko matka huta, tu zresztą to samo, wszyscy w elektrowni i to po znajomości robotę dostają.

kasiadz do kiedy ty masz umowę? Bo możesz podanie o skrócenie czasu pracy i wtedy jest ochrona 12mies przed zwolnieniem, tylko trzeba mieć umowę
miłka my 100zł daliśmy, ale siostra np dała 150 i było księdzu mało:eek:

elifit ja mam umowę do końca października 2012:(
malutka gratulacje! spodziewałaś się? może jakieś szczegóły......
malutka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, jak to mówią spóźnione ale szczere:)

a Antosia przez pół dnia płakała;/ dopiero na spacerze się uspokoiła, myślałam że nie wytrzymam z nią i przed chwilą dla relaksu zafarbowałam sobie włosy:)

dostałam dzisiaj paczkę z hippa a w niej:
słoiczek marcherki
łyżeczka
2 herbatki
krem na odpażenia
kupony na 20%zniżki na hippa w rossmanie -łącznie 12 kuponów zniżkowych
6zł zniżki na mm
i kupon który upoważnia do odebrania kolejnej darmowej paczki z rossmana
i książeczkę w której jest wyjaśnione wiele rzeczy o karmieniu i opisane jaki wpływ na kupke mają poszczególne słoiczki:)
więc się opłacało:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry