cześć kobity!
wiecie co? Moja Emilka w ciągu ostatnich dni- tak jakos od niedzieli nagle zaczęła przechodzić sama siebie, nuczyła sie śmiać w głos, pełzać, bawić sie zabawkami leżąc na brzuszku opierając na łokciach, łapać zabawki samej, bez podawania przeze mnie, zaczęła się też wstydzić i jeszcze wiele innych spraw sie nagle zmieniło... jestem w szoku sama nie wierze ze tak z dna na dzien nagle zrobiła sie taka "duża" i "fajna"...
jagmar
co to znaczy nuplać? domyślam sie że to jakies słowo z gwary poznańskiej chyba ale nie wiem co znaczy
asionek
no własnie kiedyś robilam w domu i nawet najniższą krajową w miesiącu wyrabiałam, ale to tam gdzie mieszkałam kiedys, mialam stale klientki które mnie reklamowały i coraz wiecej mialam nowych... tu niestety nie mam wcale, a ogłaszac sie boje żeby mnie skarbówka nie dorwała

bo jak mi zasolą karę to sie osram po pachy...
k
ingolinka
ło matko, ale przegięcie! czemu tak jest, to wina tych lekarzy? nieumiejętnie to robię czy co????
kochana ja juz pytałam ale nie odpowiedziałas chyba wtedy, czy nie mozesz zamiast sondowania wybrac zwykłe przekłucie? jest skuteczniejsze niż sondowanie z tego co wiem- a troche sie orientowałam jak miałam ten problem z Emilką u okulistów.
atram
kochana daj znac jak mu sie spodobało jak już wypróbujesz!
na 16 30 idziemy posypac sie popiołkiem do kościółka i tak tylko myślę, czy wyciągnąć Emilkę też do posypania? jak myślicie?