Kingolinka
Fanka BB :)
My po szczepinieu mały troche płakał ale teraz poki co zapomnial i bawi sie na macie. Oczywiscie byl wazony z cienkich spodenkach bluzeczce i suchym pampersie po wskazaniu 8,2 pani powiedziala 7,8 i tak zostało wpisane... ehhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy Wasze dzieci po marchewce robią normalne kupy? bo Zosia po marchewce z ryżem z Bobovity już 2 dni nie zrobiła kupki. Zastanawiam się czy to wogóle tak jest czy może powinnam jeszcze poczekać z dawaniem jej nowych rzeczy. Będę wdzięczna za odpowiedzi. I jeszcze jedno, któraś z Was pisała kiedyś że jej dziecko miało alergiczny katar. Kto stwierdził, że to alergiczny był? i alergia na co? My zmagamy się z katarem nocnym, w dzień jest wszystko ok a w nocy budzi się z zapchanym nosem. Lekarz przepisała nam nasivin i kazała psikać wodą morską,ale to nam nie pomaga, a jak zapytałam czy to może być alergiczny to stwierdziła że raczej nie, a ja już sama nie wiem

Mały śpi w dzień na raty , płacze co chwila i się wybudza posmarowałam mu dziąsełka i narazie śpi bidulek malutki mój:-( W nocy pierwszy sen śpi w łóżeczku a potem już u Nas bo płacz i wiercipięta taki że trzeba by było stać przy łóżeczku i smoczka wkładać, więc bierzemy go pod pachę i do wyra
u nas po marchewce z ryżem jest ok. Od kiedy zaczęliśmy podawać stałe pokarmy zmieniło się to że kupcia jest tylko raz dziennie a nie 4 jak wcześniej i ma taką konsystencje jek te papki które je antosia, zupełnie jakbym papke przełożyła do pampersa hihiHej dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy Wasze dzieci po marchewce robią normalne kupy? bo Zosia po marchewce z ryżem z Bobovity już 2 dni nie zrobiła kupki. Zastanawiam się czy to wogóle tak jest czy może powinnam jeszcze poczekać z dawaniem jej nowych rzeczy. Będę wdzięczna za odpowiedzi. I jeszcze jedno, któraś z Was pisała kiedyś że jej dziecko miało alergiczny katar. Kto stwierdził, że to alergiczny był? i alergia na co? My zmagamy się z katarem nocnym, w dzień jest wszystko ok a w nocy budzi się z zapchanym nosem. Lekarz przepisała nam nasivin i kazała psikać wodą morską,ale to nam nie pomaga, a jak zapytałam czy to może być alergiczny to stwierdziła że raczej nie, a ja już sama nie wiem
zdrówka dla Arusiahej
Aruś przeziębiony, kaszel, chrypka i ogółem stan podgorączkowy. Wczoraj lekarka powiedziała że oskrzelka czyste, kontrola w pt. Mamy nasivin do noska i syropki dwa. I jak narazie to odkrztusza już wydzielinę także luz. Ale męczy się biedaczek, szkoda mi go :-(
Hej dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy Wasze dzieci po marchewce robią normalne kupy? bo Zosia po marchewce z ryżem z Bobovity już 2 dni nie zrobiła kupki. Zastanawiam się czy to wogóle tak jest czy może powinnam jeszcze poczekać z dawaniem jej nowych rzeczy. Będę wdzięczna za odpowiedzi. I jeszcze jedno, któraś z Was pisała kiedyś że jej dziecko miało alergiczny katar. Kto stwierdził, że to alergiczny był? i alergia na co? My zmagamy się z katarem nocnym, w dzień jest wszystko ok a w nocy budzi się z zapchanym nosem. Lekarz przepisała nam nasivin i kazała psikać wodą morską,ale to nam nie pomaga, a jak zapytałam czy to może być alergiczny to stwierdziła że raczej nie, a ja już sama nie wiem
a dziś Ola 1 raz na obiad zjadła cały słoiczek marchewki