Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maggie ja mam takie uniwersalne rurki czarne cos jak satyna, sa eleganckie, ale nie w kant a i do kadzej bluzki bawelnianej tez pasuja.. taka mala czarna spodniowa.Jak nie wiem co zalozyc, to zakladam te spodnie a gore to zaleznie od sytuacji - elegancka, sportowa - wszystko do nich pasujenie mam takich spodnii nie chce miec, bo raz w nich wyjde
Mysle, ze moze zalapie sie na sukienke, bo powinno byc juz cieplo.
Milka, kiedy Ty robisz?

Maggie ja mam takie uniwersalne rurki czarne cos jak satyna, sa eleganckie, ale nie w kant a i do kadzej bluzki bawelnianej tez pasuja.. taka mala czarna spodniowa.Jak nie wiem co zalozyc, to zakladam te spodnie a gore to zaleznie od sytuacji - elegancka, sportowa - wszystko do nich pasuje![]()

w paszcze miałam jeszcze krem, kupony rabatowe i kupon na kolejną paczkę do odebrania w rossmanie w której była łyżeczka, słoiczek, soczek, kremNo nic nie zrobiłamMoże w szpitalu jak wypełniałam stosy ankiet dałam dane swoje i przysłali mi. Tam była jeszcze próbka kaszki mleczno ryżowej, mleko nan 2 no i te rabaty. Ide zaraz na spacer i do rossmana wejde kupić. Ja dostałam tez z hippa a nic sie nie rejestrowałam, ale Ty Kasiadz dostalaś lepsza paczke z hippa niz ja bo u mnie jabłuszko było, herbatka i łyżeczka, a Ty chyba kupony miałaś nie? Wiec sie zarehestrowałam na stronie, moze dostane jeszcze jedną
A jak kocyk wygralaś? Jakis konkurs jest/byl?