Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zauważyłam że już się zaczęły powroty do pracy, a co z dziećmi? niania, babcia a może żłobek?
ja do pracy wracam w połowie maja, chyba że znajdę inną to szybciej-w piątek mam kolejną rozmowę
i cały czas szukamy niani ale muszę przyznać szczeże że mogę dać max 600zł, można znaleźć chętne osoby ale ja chcę kogoś z polecenia a z tym już gorzejw najgorszej sytuacji pozostanie żłobek za jakieś 450zł
ponoć nasz żłobek jest bardzo fajny tylko najgorsze jest to że dziecko często choruje no i na spacer z nim nie wychodzą
oj ciężkie to wszystko.......
Aaa i mnie moja mama z małym będzie co drugi dzień bo m pracuje na zmiany a jakby coś mu wyskoczyło to też jej podrzuci , oboje z dziadkiem dadzą sobie radę. Kurcze Maxiowi juz 6 miesiac stuknal, a jak widze po tym co piszecie, to dopiero raczkujemy z nowym jedzonkiem, ale jeszcze nic mu nie zaszkodzilo, w kazdym razie dopiero po pol sloiczka warzyw mu daje (roznych mixow, chociaz hitem jest marchewka) aaa w sumie, to z kurczakiem zupke tez probowal, ostatnio wprowadzilam kaszke na drugie sniadanko i czasem dostaje jablko albo banana w siateczce. A dzisiaj mu dalam pierwszy raz wode z niekapka, ale szalu nie bylo, chyba nie byl spragniony, wiec trudno powiedziec czy zalapal. I zasadniczo, to widze ze sie jeszcze najada i napija z piersi. Ale jak sloiczek, albo miske zobaczy to dzioba otwiera szeeeeroko, smakosz jeden![]()

to na pewno nie będzie taka praca bo to w placówce podlegającej pod urząd miastaKasiadz
też miałam kiedys podobną rozmowę- praca biurowa, 3 działy potrzebnych kilka osób itd, a okazało sie że praca to chodzenie po domach sprzedawanie netii...
tak, na cały etat, inaczej byśmy finansowo nie podołali ze spłata kredytów a i tak się liczę że mogę dostać jakieś 600zł mniej niż obecnieKasiadz, trzymam kciuki:-)
A mnie sie wydawalo, ze ponowne szukanie pracy po ciazy i calym tym siedzeniu w domu jest takie straszne. Dajesz mi wiare, ze da sie:-)
A szukasz na caly etat czy na czesc?
no ale cóż .... takie są obecne realia naszego rynku pracy
No ale nie chce zapeszac, bo to nowe odkrycie, wiec mam nadzieje ze ta rewolucja na stale u nas cos zmienila
ja tam tak samo z naszym psem
Strasznie mnie wkurza jak lazi miedzy nogami, leci z niego stos kudlow i obskakuje kazdego kto przychodzi.
I tez mi przeszly mysli, zeby moze komus go podarowac, a przed porodem byl moim najukochanszym siersciuchem, ciagle sie z nim bawilam i przytulalam.
A teraz w ogole czasu dla niej nie mamyMam nadzieje, ze jak Kuba podrosnie to wiecej interakcji miedzy nimi bedzie i Kuba bedzie sie tez fajniej chowal.
My mielismy dzis spotkanie z niania. Fajna, starsza Pani, ale niestety interesuja ja inne godziny. Ja ciagle sie miotam co robic z robotaPracowac bardzo chce, ale nie u mojego ex pracodawcy. Poki co szukam dalej niani, zobaczymy co z tego wyniknie.
I my dalej spimy razem, musze Kube w koncu do lozeczka wyeksmitowac
AAA i kupilam sobie dzis na poprawe nastroju czerowne szpile:-)

a ja dzisiaj kupiłam sobie bluzkę piękną:będzie na chrzest i do pracy, a młodej kupiłam czapeczkę cieniutką bo zapowiadają u nas po 19 stopni.
I korci mnie żeby jutro przesiąść się do spacerówki skoro tak ciepło ma być
jutro o 13 mam rozmowę w sprawie pracy - proszę kciuki trzymaćudało mi się dowiedzieć że pyło ponad 20 chętnych i wybrali 8 osób łącznie ze mną więc to już coś, tym bardziej że będą tworzyli kilka stanowisk, ale najśmieszniejsze że nie wiem ile i jakich
![]()

i to mnie na maxa zniechęca 

bo już dawno razem nie wychodziliśmy.