• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Witam :)

Też się przyłączam :) Dwie krechy były w pn, a w przyszłym tygodniu planuję wizytę u gina :-D Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :happy2: Z moich obliczeń wychodzi, że termin będę mieć na 3 X, czyli pewnie zostanę wrześniówką :-p

reklama
Ja to juz wybrany ma wózek wyprawkę, pościel itd !! A o fasolce jeszcze nawet ptaszki nie ćwierkają !!! Ale jak sie planuje to ciężko opanować chęć zajrzenia i pooglądania !!!!!!!!! :):):) A patrzyłas sobie wyprawke czy ogólnie ciuszki ???

Ogolnie patrzylam na wszystko ;-)

Też się przyłączam :) Dwie krechy były w pn, a w przyszłym tygodniu planuję wizytę u gina :-D Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :happy2: Z moich obliczeń wychodzi, że termin będę mieć na 3 X, czyli pewnie zostanę wrześniówką :-p

Witam i gratuluje...

Ilo dniowe masz cykle?i w ktorym dc zrobilas test?

Ostatnia edycja:
Witam i gratuluje...

Ilo dniowe masz cykle?i w ktorym dc zrobilas test?

:-D dobre pytania :-D

Cykle mam różne, pomiędzy 23-31 dni, ostatnio było kilka po 24, a ostatnie dwa po 28-31 dni. Także test zrobiłam w 29 dniu cyklu, jak poczułam, że chyba 'coś' jest inaczej :blink:A w zależności od wpisanej długości cyklu to w kalkulatorach oczywiście różne daty porodów wychodzą :dry:

:-D dobre pytania :-D

Cykle mam różne, pomiędzy 23-31 dni, ostatnio było kilka po 24, a ostatnie dwa po 28-31 dni. Także test zrobiłam w 29 dniu cyklu, jak poczułam, że chyba 'coś' jest inaczej :blink:A w zależności od wpisanej długości cyklu to w kalkulatorach oczywiście różne daty porodów wychodzą :dry:

To rzeczywiscie troszke pokrecone,piszesz ze czulas sie inaczej,co masz na mysli?

A mi sie kreci w glowie,dobrze ze maly juz spi...

Dziewczyny co nic nie piszecie?

kolacyjkę męzowi robiłam....już jestem....ciekawe czy bedzie już widać moją fasolkę za tydzień na usg....jak myślicie to będzie końcówka 5 tygodnia?? może chociaż taką maaaaaluteńką:-p

Inaczej czyli... jak niosłam starszego to mnie podbrzusze zaczęło dziwnie boleć, jak w I ciąży. No i zauważyłam, że mam odruch obronny na brzuch i mi pasy w aucie przeszkadzają. Wtedy dopiero skojarzyłam, że mi kilka razy słabo było i się w głowie zakręciło :happy2: Staraliśmy się od IX i nawet jak cykl trwał po 31 dni takich objawów nie miałam, więc szybko chwyciłam za test :-)

Gratulacje!! Fajnie, że nas coraz więcej.

Ja przed chwilą położyłam moje 3 x trzylatki - ale wesoło było- trzy do mycia, do kolacji, mycia zębów, usypiania...:tak:

Dziewczyny,ja jeszcze cały czas jakoś temu nie dowierzam - może jak już wszytskim powiem to mi ciśnienie zejdzie. Narazie próbuje w głowie ułożyć.
I tak się zastanawiam jak to będzie jak pojawi się zupełnie nowy ktoś w naszym domu?
Kiedyś mi koleżanka powiedziała, że po to kobieta tak długo w ciąży chodzi, by się z wszytskim oswoić - coś w tym jest.;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry