Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to juz wybrany ma wózek wyprawkę, pościel itd !! A o fasolce jeszcze nawet ptaszki nie ćwierkają !!! Ale jak sie planuje to ciężko opanować chęć zajrzenia i pooglądania !!!!!!!!!A patrzyłas sobie wyprawke czy ogólnie ciuszki ???
Witam![]()
Też się przyłączamDwie krechy były w pn, a w przyszłym tygodniu planuję wizytę u gina
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Z moich obliczeń wychodzi, że termin będę mieć na 3 X, czyli pewnie zostanę wrześniówką
![]()
Witam i gratuluje...
Ilo dniowe masz cykle?i w ktorym dc zrobilas test?
dobre pytania 
A w zależności od wpisanej długości cyklu to w kalkulatorach oczywiście różne daty porodów wychodzą 
dobre pytania
Cykle mam różne, pomiędzy 23-31 dni, ostatnio było kilka po 24, a ostatnie dwa po 28-31 dni. Także test zrobiłam w 29 dniu cyklu, jak poczułam, że chyba 'coś' jest inaczejA w zależności od wpisanej długości cyklu to w kalkulatorach oczywiście różne daty porodów wychodzą
![]()
Staraliśmy się od IX i nawet jak cykl trwał po 31 dni takich objawów nie miałam, więc szybko chwyciłam za test :-)jak myślicie to będzie końcówka 5 tygodnia?? może chociaż taką maaaaaluteńką![]()
Witam![]()
Też się przyłączamDwie krechy były w pn, a w przyszłym tygodniu planuję wizytę u gina
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Z moich obliczeń wychodzi, że termin będę mieć na 3 X, czyli pewnie zostanę wrześniówką
![]()