• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Rabbitku ty tu kolacyjka dla meza sie nie zaslaniaj
3dduzy.gif

reklama
Nieee, śpią dziś u mnie córki-bliźniaczki mojej koleżnaki, które są rówieśniczkami mojej córci. Ale mieć trojaczki to wyzwanie na pewno i raczej o kolejne bym się nie starała...;-)

Witam z rana :):)
Ja juz na nogach bo mały jakoś wyjątkowo wstał przed 8 dzis :(:wściekła/y:
Witam również nową ciężarną :-D
Chyba sie juz niedługo zacznie wysyp na naszej stronie :):) Ruch będzie napewno większy !!!

Edytko testujesz dzis ????? Nie moge sie doczekać juz kiedy oznajmisz nam wspaniałą nowinę !! :) Bo taka napewno będzie :*:*

Życzę miłego dnia kochane :*:*

Ja uciekam do sklepu po świeże bułeczki na śniadanie :):)

Witam dziewczyny!!!

Ja już nie mogę się doczekać kiedy edytka napisze co i jak....trzymam kciukasyyy tak mocno że zaraz krew do nich mi nie dojdzie :-)
aaa jak się czują przyszłe mamuśki?? jakieś nowe objawy....zachcianki...??
ja już rano omleta jadłam tak mi się zachciało.......

Mamuska,rabbitku dzieki za kciukasy ale...jeszcze nie testowalam :-p wczoraj wyczytalam ze test ktory ma czulosc 25 trzeba robic dzien po spodziewanej @ a ja mam taki wiec sie wstrzymam,gdybym miala test o czulosci 10 to bym siknela :tak: ale @nadal brak wiec nadzieja jest ;-) i jajniki mnie bola a jak tam u ciebie mamuska jakies objawy ?:-)

Ostatnia edycja:
noo ciekawe ciekawe....ale może dobrze zrobiłaś bo tylko byś się zestresowała że nic nie wyszło....a tu może akurat fasolka już się zagnieżdża....:-)
iiii to z dziewczynką.....po tylu chłopakach przydała by się dziewczynka

reklama
Mamuska,rabbitku dzieki za kciukasy ale...jeszcze nie testowalam :-p wczoraj wyczytalam ze test ktory ma czulosc 25 trzeba robic dzien po spodziewanej @ a ja mam taki wiec sie wstrzymam,gdybym miala test o czulosci 10 to bym siknela :tak: ale @nadal brak wiec nadzieja jest ;-) i jajniki mnie bola a jak tam u ciebie mamuska jakies objawy ?:-)

No u mnie objawów brak !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakby chociaż mnie cyce bolały to juz bym wiedziala ze cos sie dzieje a tak to d**a :wściekła/y: Bo ogólnie mnie nie bolą ale jak zaszłam z Jasiem to mnie baaaaaaaaaaaaaardzo bolały !!!!!! 6 dni do @ wiec wszyzstko może sie zdarzyć !!! Matko ten tydzien bedzie chyba najdłuższym tygodniem bo taka niecierpliwość !! No ja mam nie regularne @ wiec raz mam 27 raz 29 raz 30 !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry