• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Nom, też zauważyłam ale wiesz one to juz ciężarne tylko My takie bidulki z nadzieją , wiec na wzajem sie pocieszamy itd :*:*:*:*

reklama
cz zostaniemy to jeszcze wielka niewiadoma !!:wściekła/y:Ale spoko, narazie Edytka nie myślimy o Ty prawda?? Co ma być to będzie i juz:) A jak Twoje samopoczucie Rabbitku ??
Macie konto na nk albo facebook ?? Fajnie by bylo sie zobaczyc :P

aaaa u mnie spoczko....tylko mam mały dylemat.... nie wiem czy wracać jeszcze do pracy czy iść na l4....hmmm...wiecie b.lubię swoją pracę ale bezpośredni kontakt z krwią...moczem..płynem mózgowo rdzeniowym i innymi...oczywiście patologicznymi...to chyba kiepski pomysł...co wy o tym myślicie??

Mnie sie wydaje ze może lepiej iść na to L4 !! Wiesz po pierwsze ze względu własnie na ten rodzaj pracy a po drugie jednak dziecko to nie urlop, wiec warto odpocząć przygotować sie itd :) Masz taką możliwość to siedź w domu, wysypiaj sie, w końcu kobiety w ciąży własnie mają taki przywilej że nie muszą pracować :)

Mamuska ja sie nigdzie nie wybieram :-p

Ja mam konto na nk i facebooku,Mozemy podac swoje dane na pw co wy na to?

Rabbitku musisz bardzo uwazac albo zmykaj na L4

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry