• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Dokladnie,gdyby nic nie wyszlo to bym niepotrzebnie sie stresowala a tak poczekam do czwartku i zatestuje,wtedy test bedzie wiarygodny :tak:

No tak rabbitku z dziewczynka :-D:-D

A jak nocka wam minela?bo u mnie maly troche poplakiwal,troche jest przeziebiony i pewnie dlatego,ale ogolnie jest
spoko.gif

reklama
No u mnie objawów brak !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakby chociaż mnie cyce bolały to juz bym wiedziala ze cos sie dzieje a tak to d**a :wściekła/y: Bo ogólnie mnie nie bolą ale jak zaszłam z Jasiem to mnie baaaaaaaaaaaaaardzo bolały !!!!!! 6 dni do @ wiec wszyzstko może sie zdarzyć !!! Matko ten tydzien bedzie chyba najdłuższym tygodniem bo taka niecierpliwość !! No ja mam nie regularne @ wiec raz mam 27 raz 29 raz 30 !!

No mnie piersi bolaly dopiero 8 tyg po zaplodnieniu wiec jeszcze maja na o czas.No ja mam cykle co 30-34 dni a podejrzewam ze owulacja byla 20 stycznia wiec zanim ewentualnie zarodek sie zagniezdzi moze minac od 12- 14 dni tak czytalam,wiec na test jeszcze stanowczo za wczesnie :-)

Dokladnie,gdyby nic nie wyszlo to bym niepotrzebnie sie stresowala a tak poczekam do czwartku i zatestuje,wtedy test bedzie wiarygodny :tak:

No tak rabbitku z dziewczynka :-D:-D

A jak nocka wam minela?bo u mnie maly troche poplakiwal,troche jest przeziebiony i pewnie dlatego,ale ogolnie jest
spoko.gif

Do czwartku jakoś wytrzymamy razem z Tobą do tego testowania !!:tak:
Zdrówka dla Natanka !! :*:*:*:*

Ja uciekam kobietki bo na obiad do teściowej jedziemy :):) A co ?? Gotować nie bede musial i odpocznę od kuchni !!!!!! :-D:-):-D

Hejka kochane :)
My juz w domciu :* Niedziela u teściowej super :) Posiedzieliśmy, pojedliśmy, Jasio to chyba najbardziej pojadł :):) Dziś to wsunął wiecej ode mnie !!!!!:) Ale ostatnio sie przegłodował wiec nadrabia hehe ! :)
A jak Wam dzień mija???
Widze że bardzo pusto dziś!!! :-(

Czesc czekalam az ktos napisze,u nas dzionek mija spokojnie,wlasnie skonczylam rozmawiac z tesciowa na skype

O to Jas chyba lubi kuchnie tesciowej :-p

I zrobialm suwaczek z danymi testowanka ladny ?:-D

Czesc czekalam az ktos napisze,u nas dzionek mija spokojnie,wlasnie skonczylam rozmawiac z tesciowa na skype

O to Jas chyba lubi kuchnie tesciowej :-p

I zrobialm suwaczek z danymi testowanka ladny ?:-D

O tak , suwaczek od razu zauważyłam :) Wiec czekamy te 4 dni z wielką niecierpliwością i mocno zacisniętymi kciukami &&&& :*
On to w ogóle lubi zjeść ten mój mały łobuziak !! :) Wczesniej to bylo widac ze taki grubasek teraz odkąd biega to juz połowa jego :) Ale to dlatego ze od 4 miesiąca w sumie dodawałam mu kleik a potem kaszke do mleka , bo jak pił same mleko to strasznie ulewał, aż chlustało z niego wręcz, wiec mu zagęszczałam zeby było lepiej !! I dlatego tak utył na kaszkach :-( Ale teraz juz jest ok :)

reklama
Ja pamietam jak Alana karmilam butelka to tez tak mu sie ulewalo,ale chyba to przypadlosc dzieci butelkowych...

Mamuska wiesz co zauwazylam...?Ze mimo iz nie wiemy czy jestesmy w ciazy to najwiecej sie tu udzielamy :-D:-D nie wiem gdzie reszta dziewczyn sie podziewa,przeciez to one powinny wiecej sie tu udzielac :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry