Witam Was babolki ;-) Widzę ,że BB odżyło :-) Ja na fb i tak będę pisac bo tam szybciej porade dostaję, bo wiekszośc siedzi na fb ciagle, ale rzeczywiście tutaj to sentyment wiec bedę na dwa baty pisać :-) Nie wiem czy Was nadrobie, ale chyba duzo do nadrobienia nie jest bo na fb byłam ciągle. U nas podsumowując krwi w kupce u Haneczki juz nie ma, wargi sromowe rozklejone wiec wreszcie mam zdrowe dziecko. Teraz jeszcze tylko usg glówki, bo Hania miala drżenie rąk, ale myślę,że to formalnośc, bo juz jej nie drżą.
Mam pytanie, w czym śpia Wasze dzieci? Bo moja się zaczeła tak pocić, mimo,że ubieram ją teraz w body na krótki rękaw i spodenki cienkie i skarpetki. Normalnie ma plecy cale mokre ;/
My też podziębione, Hani juz przechodzi a mi raz wraca katar lub bół głowy. No i pytanie drugie jaki polecicie nebulizator, bo teściowa się zdeklarowała że chce kupic Hani bo pozyczamy zawsze. Ja sie zastanawiam od czego mloda się zaziębila, czy ją a lekko czy za grubo ubralam gdzieś

Ja w Gdańsku nad Motlawą sama mieszkam i wieje nam czasami i cholera ciężko jest się dobrze ubrać.
Asionku wątek zabawowy to fajny pomysl ja myslę :-) Nawet można zerżnąć pomysly na prezent dla dziecka jak któras coś fajnego poleci.
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie fotelików samochodowych. My mamy taki do 13kg no i powiem Wam,że Hania jeździ tylem do kierunku jazdy ale ma nogi juz za dlugie w nim, Wasze też? Tak się zastanawiam, bo zanim ona będzie miec te 13kg, to nogi będzie musiala miec zgięte w tym foteliku a one sa tylko do jazdy tyłem. Na roczek chce zrobic zrzute na prezent i kupic Hani bardzo dobry fotelik 9-36kg, tylko nie wiem czy szybciej nie bedzie trzeba. Lece spac babki. Udanej majówki