M
mamuśka23
Gość
Yustynia wspólczuje bardzo, odpoczywaj sobie ile sie tylko da :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i zaczełam się ruszać tak ostrożnie, żeby mi przypadkiem nic nie wypadło.... masakra
)
. Czasem się zapomnę i go dźwignę echh
to są te chwile kiedy zapominam i poprostu się cieszę...
ja mieszkam w domu gdzie wszyscy jaraja, nie przeszkadza mi to tak bardzo, ranki tylko bywaja tragiczne.fuj...
a jak sie dzis czujecie ? ja mam od rana mega dola i jestem wsciekla, sama nie wiem na co. nic narazie nie idzie po mojej mysli![]()
Matko ale sie wkurzyłam, zadzwoniłam do przychodni czy w ogóle w gabinecie jest USG, bo nie wiem czy isc prywatnie czy na nfz , wiec baba ( recepcjonistka) była tak nieprzyjemna ze aż skręcało mnie jak z nią rozmawiałam, dowiedzialam sie jednak ze jest to usg wiec ulga !! Uff, bo teraz mi sie nie uśmiecha dawać 100zł na wizyte prywatną i jeszcze badania do tego doszły by !!!
ja czułam nawet w pokoju ten zapach z lodówki wiec wiem jak sie czujesz, do dzis nie kupuje Lenora niebieskiego bo do dzis mi to nie minęło i od razu mi sie przypomina poprzednia ciąża i wymioty !!!!!!!!!!!!!! na razie nic mnie nie denerwuje, zapachy wszystkie super, za to słodycze to bym cholera ciągle jadła, wiec musze się hamować bo jak ja bede wyglądac za pare miesięcy !!!!!!!!!!

kurcze dziewczyny ja nie moge na niektore rzeczy patrzecrano zobaczylam ryz i od razu kibelek , teraz lososia ( ktorego normalnie uwwielbiam ) i znowu toaleta i az boje sie lodowke otwierac :/