reklama

Październik 2011

reklama
dziewczyny napewno dacie rade z dwoja dzieciaczkow !! kiedys kobiety mialy tak dzieci i sobie radzily , teraz jest wiecej udogodnien wiec i latwiej nam bedzie ;)
a za dluga przerwa tez nie za fajna , pozniej ciezko podobno wrocic do pieluch i cierpliwosci jakby mniej ... takze bedzie dobrze !!! :)

co do rodzicow , to moj tata nie zyje :( a mame mam najcudowniesza pod sloncem i pomimo , ze to jej 3 wnuk bedzie to sie bardzo cieszy :)
reszta rodziny tez super , w szczegolnosci babcia ( mamy , mama ;) ) ma juz 4 prawnukow , a mojego sie wyjatkowo nie moze doczekac
takze wspolczuje rodzicow ktorzy zamiast sie cieszyc marudza ... w koncu to wasze zycie i wasze sprawy

Dziewczyny ja uciekam spać !!!!!!!!
sen mnie zmorzył strasznie , ciężko juz wysiedziec dłuzej - cholercia no !!! No ale nie będe sie męczyc przeciez i siedziec na siłe !!!!
Do jutra!!!!!!!!!!!!
A od rana widzę tu same dobre humory , bez mdłości i innych sensacji !!!!:tak:
Paa....... !!!:-D

Optymizm mnie po prostu rozsadza dziewczyny! Zarażanie dobrym nastawieniem działa! Dziękuję Wam za to!

Hopee niedługo pyknie nam 5 tydzień hehe :))

Nie mogę sie już tego doczekać...a najlepiej 12 tygodnia...lub 40...:)

Widziałam już serduszko:) Lekarz stwierdził, ze to był 6tydz3d ciąży. Nie włączył jednak głośnika więc go nie słyszałam:( Ale ciszę się ze serducho już jest. W poprzedniej ciąży pojawiło się później i strasznie mnie to stresowało. Tym bardziej, że ciąża była zagrożona.
Teraz martwi mnie to, że wciąż podnoszę moją dwuletnie córkę, a ona też nie uważa na mój brzuch i już kilka razy go uderzyła . Nie wiem jak wytłumaczyć dwulatce, że nie mogę jej dzwigać i że musi uważac na brzusio mamy.

A co do mdłości to odkąd przeczytałam, ze to bardzo dobry objaw ciaży, bo świadczy o dużej ilości hormonów, to nawet się ciesze ze je mam:) A i ponoc dzieci mam, które mialy mdłości w ciaży mają wyższy iloraz inteligencji:) Ale w to to juz nie wierzę:)

Super...cieszę sie bardzo...już dwa serduszka dzisiaj...oby tak dalej...już chyba same dobre rzeczy będą się dziać na wątku...

dziewczyny prosze o kciuki jutro-mam usg o 2.40 angielskiego czasu czyli o 3.40 polskiego.Bardzo sie boje ale zyje nadzieja ze bedzie dobrze.
Kciuki zaciśnięte...

Ja na chwilę wpadłam nadrobić...i zmykam spać...
Do jutra Kochane mamusie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry