Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Optymizm mnie po prostu rozsadza dziewczyny! Zarażanie dobrym nastawieniem działa! Dziękuję Wam za to!
Hopee niedługo pyknie nam 5 tydzień hehe)
Widziałam już serduszkoLekarz stwierdził, ze to był 6tydz3d ciąży. Nie włączył jednak głośnika więc go nie słyszałam
Ale ciszę się ze serducho już jest. W poprzedniej ciąży pojawiło się później i strasznie mnie to stresowało. Tym bardziej, że ciąża była zagrożona.
Teraz martwi mnie to, że wciąż podnoszę moją dwuletnie córkę, a ona też nie uważa na mój brzuch i już kilka razy go uderzyła . Nie wiem jak wytłumaczyć dwulatce, że nie mogę jej dzwigać i że musi uważac na brzusio mamy.
A co do mdłości to odkąd przeczytałam, ze to bardzo dobry objaw ciaży, bo świadczy o dużej ilości hormonów, to nawet się ciesze ze je mamA i ponoc dzieci mam, które mialy mdłości w ciaży mają wyższy iloraz inteligencji
Ale w to to juz nie wierzę
![]()
Kciuki zaciśnięte...dziewczyny prosze o kciuki jutro-mam usg o 2.40 angielskiego czasu czyli o 3.40 polskiego.Bardzo sie boje ale zyje nadzieja ze bedzie dobrze.
dziewczyny prosze o kciuki jutro-mam usg o 2.40 angielskiego czasu czyli o 3.40 polskiego.Bardzo sie boje ale zyje nadzieja ze bedzie dobrze.