reklama

Październik 2011

Witam mamuśki
Mam nadzieje ze wy kochane wyspane :tak: ????
Ja ledwo co sie położyłam a juz musiałam wstać mój mały o 12 w nocy juz był wyspany i gotowy do buszowania po domu :szok::szok::szok: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Zasnął potem po 3 i o 4 juz wstał !!!!!!!! Teraz w najlepsze sie bawi !! A ja jestem nie przytomna rzecz jasna !!!!!!!!!!!!! Ale co zrobić , jak mu to mus, pocieszam sie ze w grobie sie wyśpię !!!! Ale dziś wieczorem juz bedzie mój w domu to jutro nie wstaje przed 10 z łóżka !!!!!!!!!!!!
No nic, ide w końcu coś zjeść , bo padne z głodu po tak długiej nocy !!!!!!!!
Aga kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czaść mamuśki z samego rana :)

widzę, że dyskusja o różnicy wieku między dziećmi na tapecie ;)
chyba nie ma jednej zasady co jest lepsze. Ja osobiście zdecydowałam się na 2- 2,5 letnią różnicę, bo taką uważam dla siebie dla najlepszą :)
już jestem przyzwyczajona do pieluch, wstawania w nocy, itp... więc w październiku nie przeżyję żadnego szoku ;-). A po odstępie np. 6 letnim ojjj to mogłoby być ciężko.... Jedyny minus to jest teraz... kiedy muszę wsadzić synka do fotelika w samochodzie czy wózka w sklepie...:no:

a co do relacji między dziećmi to też nie ma jednej recepty. Tak naprawdę to chyba rodzice odgrywają ogromną rolę. Czasem to nawet bliźniaki mogą się znienawidzieć jak rodzice się postarają... echh:baffled:

Witajcie dziewczyny...ja juz w pracy..jestem okropnie niewyspana...w nocy co chwila wstaję na siusiu...
Nie mogę doczekać sie już wiosny...:)

Hejka:) Jak tam sie dzis czujecie mamusie:)? Mnie mecza mdłości ehh a dzisiaj ejszcze poszlam na pobieranie krwi bo wszytskie badania kazala mi lekarka porobic no masakra...nie dosc ze nienawidze pobierania krwi i prawie mdlałam to jeszcze co chwila szykował mi sie ogrooomny pawior.. Ale dałam rade :D.. ano i lekarka stresuje sie bo mam 0 Rh -

kingolinka a czemu sie stresuje?? masz taką samą grupę jak mój m:)
to nic złego,tylko trzeba o pewnych rzeczach pamiętać,no chyba że twoj m ma też rh-??
to twoja pierwsza ciaza??

Nie no wlasnie 0 +.... zupelnie nie wiem co w takiej sytuacja jedna lekrka mowi ze zle ze bedzie trzeba badania robic, druga z kolei ze nie ma problemu z tym przy pierwszej ciazy ...

Witam się już "spóźniona":-D...rano troszke roboty było ale już sytuacja ogarnięta :tak:

Jestm po USG - serducho bije - nie słyszałam co prawda ale najważniejsze że bije :tak:

Jest tylko jeden nieprzyjemny temat....a mianowicie w związku z tym że Domel ma poważną wadę serca muszę niestey wykonać wszytkie badania prenatalne :-(...na część juz dostałam skierowanie do Kielc a echokardiogram płodu mam wykonać w CZMP w Łodzi ok 22 tyg.:-(...wiem że to profilaktyka ale mam stresa bo nie dopuszczałam do siebie myśli że ta wada może pojawić się u drugiego bąbla :-(

Samopoczucie takie sobie...gin kazał zrobić hormon tarczycy ze wzgędu na moja niską wagę i ndłości męczące cały dzień :-(

Nie potrzebuje ciągłej mojej uwagi , bo bawi sie sam, wiec nie jest dzieckiem przy którym trzeba ciągle siedziec

Zazdroszczę :tak: Domel nawet minuty nie zajmie się sobą sam :zawstydzona/y:

Kingolinka nie martw się. Moja mama jest tak jak ty 0- tata AB+. Ja i starsza siostra A+ i nic złego się nie działo. Medycyna idzie do przodu :-). A ja się pochwalę bo mi mdłości w końcu ustają i zaczynam jeść normalnie po 4 tygodniach.Chyba się uodparniam na to upierdliwe HCG :-).

We środę pierwsza wizyta i USG ....i na zmiane: ekscytacja i strach :P. W 7,5tygodniu licząc od OM powinnam już zobaczyć serducho, prawda? :-)

Rudson współczuję problemów...trzymam kciuki żeby było dobrze, chociaż jeszcze trochę czekania...

Dziendobry, wizyta u lekarza zakonczyla sie skierowaniem na badanie krwi :baffled: Dzis z samego rana pobrana krew, wieczorem dopiero poznam wynik.. i na dodatek bede w pracy, wiec informacje dostane od mego ukoffanego, oby tylko nie zemdlal :-D Wczoraj lekarz ze 3 razy powtorzyl ze w tym zwiazku osoba przezywajaca bardziej to on :-) jesli wszystko bedzie tak jak czuje, chlopak przez 9 miesiecy nerwicy sie nabawi :rofl2: Cos czuje, ze zapowiada sie wesolo :happy2:

reklama
Dzień dobry witam się piatkowo!
tym co w pracy życzę miłej pracy:tak:
mamuska- Jaś poprostu przypomina Ci już jak to jest wstawać ciągle w nocy, robi Ci rozgrzewkę przed drugim dzieciątkiem
Rudson- będziemy za drugiego bąbla trzymać mocno &&&&&&&&&&&& żeby nie miał tej wady serca , masz racje nie dopuszczaj takiej myśli , musisz myśleć pozytywnie

jak się czujecie , bo ja nawet w miarę nic mnie nie boli nadal :tak: pogoda za oknem okropna :angry:
miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry