reklama

Październik 2011

hej Nikitka :D
Tak, oczywiscie serducho juz bedzie bić jak dzwon !!!!!!!! :D zazdroszczę juz tym co widzialy swoje fasolki !!! tez juz bym chciala, no ale i na mnie przyjdzie czas :):)A śniło mi sie ze byłam u swojego lekarza na USG i słychać było serduszko a mój uciekł z gabinetu jak zobaczył fasolke :szok:

Rudson- jak trzeba to zrobisz te badania i zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze !!!!!!!!!!!!!
Nati ja sie czuje ogólnie świetnie, oprócz tego ze senna to nic mi sie nie dzieje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej!!!!
Kingolinka,durna lekarka co mowi ze bedzie zle.Nie bede sie powtarzac,przeczytaj mego posta:
https://www.babyboom.pl/forum/pazdz...iernik-2011-a-47956/index290.html#post6677583

ja tez mam 0Rh- i sie nie przejmuje:) nie ma innej opcji-tylko ta ze bedzie dobrze:)

Rudson,bedzie wszystko dobrze!!!!Trzymam kciuki!!!!

Hopee,ja dzis 6 razy w nocy wstawalam siusiu....dramat...

mamuska,wspolczuje nocki,ale dzis pewnie Jasiu padnie i przespi cala nocke,dzieci tak maja:)

ula,co do roznicy wieku,to u mnie bedzie 7,5lat...wyszlo jak wyszlo,ja tez mam nadz,ze dzieciaki jak dorosna to sie dogadaja...

Dziewczyny,ja ciagle spie...wczoraj drzemka 6 -godzinna,cala noc przespana i znow bym sie polozyla...mam ten komfort ze mloda sie soba zajmie calkowicie,siku,jedzenie czy zabawa-do niczego juz jej nie jestem potrzebna...

cześć
ja codziennie wstaje o 6.30, bo zaprowadzam małą do przedszkola i budze się juz przed budzikiem, mąż zazwyczaj ją odbiera.

Co do różnicy wieku u mnie bedzie 5 lat i 2 mce, fakt stałam się trochę wygodna- nie pamietam co to są papmpersy, słoiczki:-D, ale ja tam widze dużo plusów tej różnicy, początkowo zakładałam, że bedzie 6 lat, ale przyspieszyliśmy starania, bo bałam się, że potem będzie coraz trudniej zajść w ciąże, tym bardziej, że mam strasznie niziutki estrogen i macice w tyłozgięciu. Ginka mówiła, że mogą być problemy z zaciążeniem, a tu proszę w 2 cyklu...

Ja jestem dobrej myśli aczkolwiek bede chciała zrobić badania prenatalne nieinwazyjne, usg genetyczne plus testy z krwi. Da mi to dużo spokoju...

Podczytuję Was troszkę ale nie mam czasu na wszystko pisać, bo dużo zajęć mam w pracy...

Ja też planuję zrobić badania...ale teraz nie mogę doczekać się usg i serduszka...

agadaria- śpij ile się tylko da:-), bo za parę miesięcy w ogóle nie będziemy spały hehe
co do różnicy wieku, to każda z nas przekona się na własnej skórze czy była to dobra decyzja, u mnie będzie 26miesiecy licze na to że wszystko będzie ok, a jak się pojawi zazdrość to trudno będziemy z nią walczyć:tak:

nati,ja licze ze drugie bobo da mi tak ladnie spac jak i Daria...oj to bylo kochane dziecko do spania w nocy,kazdemu takiego zycze...A zazdrosc pojawi sie pewnie u kazdej z nas-bez wzgledu na roznce wieku...w koncu pojawi sie ktos "kto zabral mi mame"...

Dzien dobry!
Mam nadz ze humorki Wam dopisuja. Mi tak, samopoczucie swietne no i piatek weekendu poczaek! Czego chciec wiecej... pogoda nie rozpieszcza, ale trodno po powrocie z pracy i kolacji w knajpce zakopie sie pod koldra;p
Milego dnia Wam zycze a Tobie mamuska duuuuzo sily na dzis po takiej nocy;)

hej dziewczyny. ja tez mialam okropna noc, zasnelam okolo 2, ciagle bylo mi goraco, w dodatku cycki mnie tak bolaly ze nie moglam za cholere polozyc sie na brzuchu...

Ja to jakaś podminowana chodzę...a wczoraj właściwie bez powodu się popłakałam...
Zoszka masz rację, ze super, że już weekend się zbliża...jeszcze parę godzin i będę byczyć się przez 2 dni...:)

reklama

hahahah mam dobry humor dobre nowiny, po prostu super, jakiś czas temu przeżyłam szok, wezwanie do zapłaty z uczelni, ale dzisiaj sprawa się wyjaśniła i to anulowali, poprosiłam żeby to na piśmie mi wysłali bo nigdy nie wiadomo ale się cieszę,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry