Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie...dzisiaj jestem pierwsza...Mój psiaczek mnie obudził, bo pilnie na spacerek musiał...na dworze cudowny śnieżek...tylko na spacer do lasu się wybrać...
Niedługo idę na tą betę...mam też zrobic progesteron...
Idę na jakieś śniadanko...
ja też tak chcę jak TY
ale to jest trochę trudniejsze jak sie ma już jedno dziecko...:/
trzeba być wytrwałym i tyle!!!
ja dziś po ciężkiej nocy,moja córa od kilku dni ma gorączkę,więc w nocy nie spimy...
dziś jak wstałam,pierwsze co poszlam klocka zrobić,kiedy spłukiwałam wodę w kiblu popatrzyłam do muszli i myślalam,że pawia puszczę- pierwszy raz w tej ciaży.....coś czuje,że nadejdzie to czego nie chce:/
co do słomianych wdów,to też sie do nich zaliczam,mojego nie ma w ogole przyjeźdza tylko na week.
od stycznia tak robi...
asionek cięzko na emigrancji bez polskich frykasów,ale ja np.często robię sobie tartę z boczkiem,jajkiem,mozarellą i pomidorem...mniam mniam,teraz mi ślina cieknie:/
mam yorka...ale takiego większego..więc nie wygląda jak pchełka...
Czy Wy też macie taką wysuszoną skórę na ciele? Mnie aż czasami swędzi...
Dzien Dobry,my dopiero po sniadanku ,dieci wyglupiaja sie z M ,a ja do kompa.To juz jest jak uzaleznienie.Pogody nie ma takze bedziemy sie kisic w domu.Zrobilam wczoraj barszcz ukrainski i zjadlam pol talerza .Kompletnie mi przezszla ochota.Ciekawe kto go zje,bo u mnie w domu tylko ja jem kapuste kiszona.O wiem zaprosze kolezanki Polki ,jak m.bedzie w pracy i one napewno chetnie.
Asionek taki ogórki to tylko na jakimś targu albo na dziale "bio"
wiesz,że ja też mam fazę na ćwikłę,jutro pojadę na zakupy to kupię buraki i zrobię duzoo ćwikły
coś z nią chyba nie tak 
. Przy karmieniu zazdrościłam tym biuściastym, bo sobie leżały na boku dzidzia obok i ok a ja echhhh szkoda gadać... tylko w pionie !!! Plus tego wszystkiego jest taki że dużo mi nie urosły i nadal są na swoim miejscu hihih