Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zaraz padnę, dosłownie nosem do bigosu, zmęczona jestem potwornie a tu jeszcze dogotować bigos, upiec drugi spód do tortu i jeszcze sałatkę warzywną zrobić, bo jutro nie dam rady bo idę do pracy. Powiedzcie kto wymyślił urodziny???
trochę ciezko jest ja sie strasznie boje ze bede musiała w tej ciązy do szpitala pójść i kto wtedy z małym zostanie?? chyba tylko teściowa
a ja mam ochotę ostatnio na ogórki prawdziwe ciązowe zachcianki![]()
kobietki ja uciekam pomalutkuLada moment mój przybędzie !!!!!!!!!!!!!! Ale sie stęskniłam !!!!!!!!!!!!!!
Dobranoc :* śpijcie sobie spokojnie :*
Paaaaa.... :*:*:*
W takim razie wszystkiego najlepszego dla M a Ty sie tak nie przemęczaj organizacjąMój M dzisiaj, a że jest w pracy to impreza przeniesiona na jutro, ja mam w czerwcu.
Ale teraz niech sie wali i pali bede karmic do bólu !!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie nawet siedziec cały dzien przy cycu ale bede karmić !!! przede wszystkim to taka wieź z dzieckiem i odwrotnie po drugie wiadomo mleko matki najlepsze po trzecie majątku nie strace jak przy małym i po czwarte szybciej schudnę !!!!!!!!!!!!

, lecz mojej fasolce się to nie spodobało wymiotowałam okropnie
, teraz jak pomyślę o tym co zjadłam, to mnie mdli, widocznie mój mały fasolek chcę tylko zdrowe jedzonko !!