reklama

Październik 2011

Fever to tobie wyszedl tak szybko,ale ja mysle ze owulke musialas miec duzo wczesniej,w innym wypadku nie wyszedl by tak wczesnie,a dlaczego bedziesz miala cesarke?

reklama
Owulację miałam w 18/19 dc (pomiar temperatury), ale czułam już że się udalo po jakichś 4 dniach, test wyszedł w 26dc (kreska nie była intensywna, ale widoczna).

A cesarkę będę miała, bo mam taką budowę ciała (choć na zewnątrz tego nie widać:-)), że nie dam rady naturalnie urodzić. W I. ciąży się tego nie spodziewałam, ale moja gin na ostatniej wizycie mi to powiedziała, a potem mnie pomierzyli w szpitalu, zrobili usg (Hania ważyła prawie 4200) i od razu na stół.

A jak u Ciebie?

Hej wszystkim Szczęśliwym mamusiom i tym które czekają na testowanko!

Ja jeszcze do testu mam trochę czasu, bo @ mam dostać 12.02, jak nie przyjdzie to testować będę w walentynki:-) Mam już 4-letniego synka i bardzo chciałabym mieć drugiego dzieciaczka...W tym cyklu mocno z mężem "pracowaliśmy" nad dzidzią, więc może może...Zwłaszcza że styczeń jest dla mnie szczęśliwy, bo synek też był poczęty w styczniu a urodził się w październiku 2006...Jak narazie to pobolewa mnie leciutko brzuch i czasem pokłówają jajniki i piersi...Ale przez @ generalnie też mi się tak zdarza więc nic nie znaczy...Muszę czekać i póki co postanowiłam czekać razem z Wami:-)

U mnie pierwsza cesarka ze wzgledu na rozejscie spojenia lonowego

Druga brak postepu porodu przy bolach partych

A trzecia lozysko przodujace nisko usadowione,grozil mi krowtok ktory i tak miala podczas porodu

Hej wszystkim Szczęśliwym mamusiom i tym które czekają na testowanko!

Ja jeszcze do testu mam trochę czasu, bo @ mam dostać 12.02, jak nie przyjdzie to testować będę w walentynki:-) Mam już 4-letniego synka i bardzo chciałabym mieć drugiego dzieciaczka...W tym cyklu mocno z mężem "pracowaliśmy" nad dzidzią, więc może może...Zwłaszcza że styczeń jest dla mnie szczęśliwy, bo synek też był poczęty w styczniu a urodził się w październiku 2006...Jak narazie to pobolewa mnie leciutko brzuch i czasem pokłówają jajniki i piersi...Ale przez @ generalnie też mi się tak zdarza więc nic nie znaczy...Muszę czekać i póki co postanowiłam czekać razem z Wami:-)

Witaj mam nadzieje ze sie udalo,za testowanko trzymam kciuki &&& a ktory to cykl staran? gratuluje synka...

Fajnie ze dolaczylas do nas

Witajcie dziewczynki!

Serdecznie witam te nowe, które do nas dołączyły:-)

zoszka - obecnie lekarze, a zwłaszcza jeśli już było poronienie zalecają np. duphaston, który działa przeciwko nawykowym poronieniom, także Twój lekarz powinien Ci go przepisać. ja zazywam, mimo tego że to moja pierwsza fasolka

Ja wg obliczeń komputera mam termin na 5 października. Ciekawe, czy się sprawdzi:)

reklama
Czesc dziewczynki witam porannie :-)

Maly przeziebiony,nocka taka sobie ale nie najgorsza,maly poplakiwal,krecil sie w lozeczku,i mial temperature 38,5 ale dalam mu czopek i narazie jest dobrze...

A ja mam przeczucie ze sie udalo,ciekawe czy intuicja mnie mnie zawiedzie :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry