reklama

Październik 2011

reklama
Cześć dziewczyny :) Juz jestem !!!!!!!! Ale ostrzegam WŚCIEKŁA JAK DIABLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam nowe dziewczyny :):):):-)
kachutka- dla mnie tak samo styczeń szczęśliwy i potem poród w październiku 2009 !!! :):):)

Edytka- dobrze ze nie bylo tak źle w nocy, ja jak daje czopka to mało zawsze pomaga wiec daje ibufen D zawsze !!! Jakos czopki dla mojego małego za słabe chyba !!

Pazdziernik to moj miesiac wiec nawet jak bedziecie chcialy mnie wyrzucic to sie nie dam :-p
Kurcze ale mam zawroty glowy....

Edyta ja tez zostaje tu z Wami!!!!! więc mnie tez nie wygonicie !!!!!!!! :P:P:P:P
a poza tym pisałam wczoraj ze tez mam zawroty i słabo mi !!!!!! Dziś tez !!!! Może coś na rzeczy jest!!! :):):tak:

Mamuska a co ty taka zla jak osa co sie stalo?

Ja dalam mu czopka bo przy tym kaszlu napewno syrop by zwrocil :zawstydzona/y:

A ktorego mialas ostatnia @ ?

edyta U mnie ciężko powiedzieć który to cykl starań, bo już jakiś czas temu postanowiliśmy z mężem że chcemy mieć drugą pociechę, ale podeszliśmy do tego "na luzie". Tak jak z pierwszym razem, czyli nie zwracałam za bardzo uwagi kiedy mam dni płodne i kochaliśmy się specjalnie akurat w tych dniach...Ale ponieważ dzidzi nie ma a czas leci to od nowego roku postanowiliśmy się zabrać za to porządniej:-) I dlatego wiem, że w tym miesiącu było przytulanko podczas owulki...Cykle mam regularne 30-32 dniowe. Jedyne co mnie trochę martwi to to, że normalnie podczas owulki boli mnie mocno brzuch w momencie jajeczkowania, trwa ok 20-30 minut. A w tym cyklu nie bolał mnie, tylko tak lekko ćmił...Więc sama nie wiem, śluz za to był...Dlatego czekam cierpliwie i nie świruję:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry