reklama

Październik 2011

cześć kobietki :*:*:*
Asteria - strasznie mi przykro, trzymaj sie dzielnie,
[*]

Jak dzisiejsze samopoczucie ????????????
dziś znów piękna pogoda :D aż miło :D ale mnie i tak sie nic nie chce hehhe leń sie straszny zrobiłam :-(

reklama
U mnie samopoczucie nawet niezłe, mimo choróbska, które się przyplątało. Dzięki niemu, z drugiej strony, jestem na tygodniowym zwolnieniu:happy2:

Asteria - bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się...

Mere TY juz w 10 tygodniu :szok::szok: ja Cię kręce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niedługo bedzie nas wysadzać juz ;D
No nie ma tego złego ... :D wiec odpoczywaj w tym czasie jak siedzisz w domciu :D należy sie nam :D

Nieźle ten czas leci, prawda? też nie mogę uwierzyć, tym bardziej, że brzuch przestał mnie pobolewać, piersi bez zmian - mam nadzieję, że wszystko jest ok:-) Za tydzień idę do lekarza i nie mogę się już doczekać, kiedy zobaczę kolejne USG maleństwa.

Ja to bym juz chciala byc przynajmniej w 20 tygodniu, ale pewnie szybko zleci nam:)
Ja ide w poniedziałek do lekarza, i ciekawe czy bede miec usg następne, bo na razie chodze państwowo wiec to różnie bywa !! Jak nie to bede chodzic prywatnie i juz :D

Mnie się fajnie złożyło, że badania będę mieć na NFZ, bo moja lekarka w tej przychodni dzień wcześniej przyjmuje na NFZ i pielęgniarka zaproponowała chodzenie na fundusz:) Byłam w szoku, bo normalnie trzeba dzwonić 15 każdego miesiąca, więc nawet nigdy nie próbowałam chodzić do niej nie prywatnie.

Asteria, bardzo mi przykro.... trzymaj sie dzielnie :) niedlugo na pewno znowu bedziesz miala swoja fasolke :)

A my dzis wstalismy o wpoldo 9 :) moje dziecko sie chyba zlitowalo, bo normalnie ostatnio to po 7 juz pobudka byla :-)
ale pogode mamy znowu niewyjsciowa...dalej wieje, ale zamiast deszczu dzis snieg pada :D ehh....tylko za dlugo nie polezy pewnie bo mamy temperature na plusie troche, wiec zrobi sie z tego jedna wielka glimzia ;-)
Lusi, witaj wsrod mam pazdziernikowych :)

Gratulacje Lusi...Masz jakieś dolegliwości? Byłaś już na usg?

Mere odpoczywaj...szkoda, że jesteś chora, ale poza tym, to zazdroszczę Ci tego tygodnia leniuchowania...ja po całym przespanym weekend w poniedziałek jeszcze jakos funkcjonowałam...ale dzisiaj, to juz ledwo siedzę, tak chce mi się spać...

A ja właśnie policzyłam sobie do kiedy starczy mi recepta dupka...na wizytę miałam iść 1 kwietnia, ale dupek skończy mi się 29 marca...tak więc do ginki pójdę 25 marca...czyli 3 tygodnie po poprzedniej wizycie...ale przynajmniej szybciej zobaczę moją dzidzię...:)

reklama
Asteria- bardzo mi przykro, tymbardziej że miałyśmy ten sam termin porodu :-(

Ja wczoraj rozkręciłam małe tornado w domu. Położyłam się na godzinkę a jak wstałam to w domu byłtaki bałagan jakbym conajmniej miesiąc spała :angry:. A mój m. przed komputerkiem sidzi i nic z tego sobie nie robi. Dostało mu się za wszystkie czasy!
ech czy tylko ja świruję w tej ciązy czy Was też szlag czasem trafia?:baffled:

witam nowe mamusie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry