reklama

Październik 2011

A ja dzisiaj nie poszlam do pracy. Od pierwszej w nocy strasznie bolo mnie glowa, w koncu zdecydowalam sie wziasc paracetamol o 6 rano, ktory 10 min pozniej zwymiotowalam. Bol glowy nie przechodzi... troche sie martwie, bo ciezko, jeslie zostanie ze mna na dluzej...ciezko tak bedzie pracowac :(

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki ;-)
Na początek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA!!:*

Kurcze od wczoraj nie mam czasu na nic, teściowa mi w szpitalu wylądowała i teraz robię na 2 etaty, dom-szpital, szpital-dom. Urwanie głowy totalne.
Tak mnie dzisiaj głowa boli, ze nie wyrabiam, wzięłam dwa Apapy, jak myślicie nie przesadziłam?;/ Apap na mnie nigdy nie działał, no ale teraz nic innego tylko leki na paracetamolu można, takze ratowałam się jak mogłam, a teraz mam wyrzuty sumienia, ze jednak przesadziłam z tym podwójnym Apapem;/

oj to masz niezly kociol w domu ... zdrowka dla tesciowej !!
a o apap sie nie martw :)

Hej na innym watku dziewczyna podala linka. To jest nowe rozporzadzenie odnosnie opieki okoloporodowej. Wchodzi w zycie 7 kwietnia tego roku wiec warto sie zapoznac, szczegolnie od str 12. Teraz szpitale beda musialy sie do tego stosowac takze warto sie z tym zaznajomic bo wiadomo jak to jest. Ja jeszcze mojemu kaze to przeczytac i wydrukowac najlepiej zeby jakby co to wiedzial co i jak. Moze w koncu bedzie u nas mozna rodzic po ludzku... http://www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/zal_opiek_24092010.pdf

fajnie , ze to wkleilas , przyda sie dziewczyna z Polski :)

Ja w sumie sledzie wcinam mozna powiedziec na kilogramy.Nie pomyslalam jak sie kwalifikuje taka rybke.Ale to nic jak przychodzi ochota na sledzika to nie jestem w stanie sie temu oprzec.Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie przytylyscie cos??Bo ja to chyba od momentu kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to tyje :zawstydzona/y:.Juz mam ponad 2 kg do przodu a to dopiero poczatek!!! Nie wiem jak sobie radzic z kilogramami i ochota na jedzenie macie jakies pomysly??

widocznie cos w tych sledziach jest , ze organizm sie dopomina :) nie ma co sie stresowac bedzie dobrze :)
pomyslow zadnych :) moze mniej slodyczy ,gazowanych slodzonych napoi i sokow , to to i tak puste kalorie i mozna je wyrzucic z jadlospisu :) ciemne pieczywo , dobre tez na jelita ... a reszta to normalnie , w koncu tak czy innaczej przytyjemy :)

A ja dzisiaj nie poszlam do pracy. Od pierwszej w nocy strasznie bolo mnie glowa, w koncu zdecydowalam sie wziasc paracetamol o 6 rano, ktory 10 min pozniej zwymiotowalam. Bol glowy nie przechodzi... troche sie martwie, bo ciezko, ze zostanie ze mna na dluzej...ciezko tak bedzie pracowac :(

ja juz bedzie bardzo zle to idz po zwolnienie do lekarza i tyle
w koncu nie bedziesz sie tak meczyc w pracy !!

Cześć Wam Dziewczyny
Ja mam strasznego cykora od wczoraj. Po tych moich 6 letnich starankach to moja gin jeszcze nie potwierdziła ciąży. Tzn powiedziała że widać mały pęcherzyk, ale żebym jeszcze przyszła w przyszłym tyg na usg to zobaczymy...
A Wam już pozakładali karty ciążowe , czy jeszcze nie?

Cześć Wam Dziewczyny
Ja mam strasznego cykora od wczoraj. Po tych moich 6 letnich starankach to moja gin jeszcze nie potwierdziła ciąży. Tzn powiedziała że widać mały pęcherzyk, ale żebym jeszcze przyszła w przyszłym tyg na usg to zobaczymy...
A Wam już pozakładali karty ciążowe , czy jeszcze nie?

ja bylam w 6tc niby serduszko juz bylo , ale karty nie dostalam ... lekarze sceptycznie podchodza do tak wczesnej ciazy i wola nie nakrecac nas niepotrzebnie
w czwartek kolejna wizyta zobaczymy co bedzie
mam nadzieje , ze wszystko ok !!!

reklama
A ja teraz opracowalam po prostu swierzy chlebus z maslem i sola :tak:.Dobre bylo hehe ale malo jak zawsze.A co do chudniecia po ciazy to moze byc roznie.Mi po pierwszej zostalo 5kg i za nic nie moglam juz tego zrzucic.Milego wieczorku pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry