reklama

Październik 2011

Lazurowe, tak bardzo mi przykro... Wiem, kochana jak to bardzo boli...I choc to niewiele teraz znaczy, to jestem pewna, ze bedzie dobrze. Ja po moim poronieniu zaszlam w ciaze bez problemow i wiele dziewczyn ktore znam takze! Sciskam cie z calych sil! Trzymaj sie kochana..

reklama
Lazurowe przytulam mocno !!!! bardzo mi przykro :( trzymja sie jakos kochana !!! kruszynka napewno do was niedlugo wroci !!!

lazurowe brak mi slow :-(:-(:-( strasznie mi przykro kochana trzymaj sie i wyplacz smutki. Tule cie mocno...

Kurcze tak chcialam zeby tu tylko juz dobre wiadomosci byly :-( Teraz to mam stracha przed wizyta choc u mnie plamienie ustalo.

nie mysl tak nawet !!! kurcze dosyc tych nieszczesc na forum :(
bedzie dobrze !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte

Asionek no ja staram sie odganiac wszystkie zle mysli. Za 2 godzinki wychodze z domu to mi zleci. Jak wroce to wpadne na pewno podzielic sie wrazeniami.

Ok na razie zmykam zajac sie czyms. Dziekuje za &&&&& :-)

gosiane czekamy na relacje...ja nie wiem, czy dotrzymam, bo dopiero wróciłam z pracy i jestem padnięta...ale z samego rana na pewno zajrzę na wątek wizyt...
Buziaki dziewczyny i dobrej nocki...

Hej ja jestem u lekarza i straszny poslizg sie zrobil i przede mna jeszcze kilka pan czeka wiec chyba poznym wieczorem dam znac jak wizyta. Milego wieczorka wszystkim ;-)

Hej ja jestem u lekarza i straszny poslizg sie zrobil i przede mna jeszcze kilka pan czeka wiec chyba poznym wieczorem dam znac jak wizyta. Milego wieczorka wszystkim ;-)

To i ja czekam na pozytywne wieści :) Trzymam kciuki:)

Wiecie co dziś cały dzień ciężko mi się oddycha, nie mogę wziąć oddechu do końca, nie wiem co mam myśleć pierwszy raz coś takiego mnie spotyka:( Męczy mnie to strasznie :((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry