gugula
Fanka BB :)
hopee, albo pilnuj zeby dobrze upiec miesko 
ja jestem bezmiesna od 6 lat, ale zaczyna mnie ciagnac do miesa jak jestem w ciazy...i cos czuje,ze chyba konczy sie moja historia z niejedzeniem
moze i dobrze,bo w norwegii to slaby wybor jedzenia jest...zadnycch pasztetow sojowych, z nabialem tez nie ma rewelecji.... ale poki co sie trzymam i nie chwytam za kielbase
ja jestem bezmiesna od 6 lat, ale zaczyna mnie ciagnac do miesa jak jestem w ciazy...i cos czuje,ze chyba konczy sie moja historia z niejedzeniem
moze i dobrze,bo w norwegii to slaby wybor jedzenia jest...zadnycch pasztetow sojowych, z nabialem tez nie ma rewelecji.... ale poki co sie trzymam i nie chwytam za kielbase
zawsze jak mówie ze potrzebna nam zmywarka to mój zawsze mówi ze nas mało i nie brudzimy na tyle zeby zmywarke kupować ( tym bardziej ze jego nie ma w domu do piątku) ale teraz rodzina sie powieksza wiec nie daruje tym bardziej ze to ja cholera musze je myc nie ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie popuszczę juz tej zmywarki !!!!!!!!!!!! to jednak oszczędnośc kasy i mojej energii