Marti_1984
Fanka BB :)
Dziewczyny, wciąz nie moge w to uwierzyc........będą bliźniaki!!!! Na razie troszke wystraszona![]()
fajnie blizniaki :-) zawsze chciałam tylko u mnie w rodzinie i u męża bliżniaków niet
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, wciąz nie moge w to uwierzyc........będą bliźniaki!!!! Na razie troszke wystraszona![]()
A ja wlasnie jestem po![]()

a za chwilę no i gdzie ta niespodzianka ;-)Fajnie ,przagotuj sie na podwojny zap..GratulacjeDziewczyny, wciąz nie moge w to uwierzyc........będą bliźniaki!!!! Na razie troszke wystraszona![]()
Z tego co wiem to chodz tez o bezruch w ciazy masz zwiekszone ryzyko trombozy.Ale moze chodzi tez o promieniowanie jakiegos rodzaju,tego nie wiemI ziemniakiiiiii kochana to podstawadzis musiałam odpiąć guzik w spodniach jak w robocie siedziałam
Dziewczyny to prawda że w ciąży to przed kompem tylko 4 godziny można siedzieć (chodzi o prace )??
Dziś dopiero miałam piersze usg, wczesniej jakos czasu nie było, wciaż praca a w domu mała 2 letnia córcia.....no ale teraz perspektywa się zmieniadzieciaczki w brzuszku zdrowiutkie. Powoli sie oswajam.............niezła jazda bedzie
![]()
hehehe to też moja pora nie lubię wieczornego sexu
marylion74 - gratuluję bliźniaków
Powiedzieliśmy młodej, że mamy dla niej niespodziankę i nawijamy o tym, że będzie miała braciszka albo siostrzyczkę i pokazuję zdjęcia z USG a ona pyta: co to jest, dinozaur czy potworeka za chwilę no i gdzie ta niespodzianka ;-)
podwojne szczesciePowiedzieliśmy młodej, że mamy dla niej niespodziankę i nawijamy o tym, że będzie miała braciszka albo siostrzyczkę i pokazuję zdjęcia z USG a ona pyta: co to jest, dinozaur czy potworeka za chwilę no i gdzie ta niespodzianka ;-)
Dzieci jednak patrzą zupełnie inaczej niż dorośli ;-)
- wytrenowany, w końcu zaliczył ze mną większość wizyt ;-)