reklama

Październik 2011

reklama
Witam:) Ojej jak tu się dużo dzieje ;)
Jesli chodzi o zakupy to po podsumowaniu co mam po Lenuni to muszę kupić tylko nowy fotelik i kilka śpiochów w pierwszej ciąży nie wiedzieliśmy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka więc pierwsze ciuszki mam żółte i zielone :) więc bedą w sam raz. Zamierzam kupić coś nowego do szpitala. Napewno pomalutku będę kolekcjonować fajne ciuszki które wpadną mi w oko - bo nigdy nie mogę się powstrzymać.
Wózek mam po niuni x-landera XT był nowy więc jest w dobrym stanie więc odpada.
Raczej niewiele pożyczę bo w rodzinie jakis urodzaj w tym roku :)

A co różowego dla dziewczynek to ja tez tak mówiłam, ale strasznie kupić coś fajnego w innym kolorze.

Dziewczyny trzymam mocno kciuki i życzę pozytywnych teścików &&&&&&&&&&
i tak nawiasem mówiąc podziwiam wasza cierpliwość ;)

Bo sama rzadko chodzę w różowym :) Poza tym, nie obrażając nikogo, to takie przesłodzone z jednej strony, a z drugiej stereotypowe. Dziewczynki - na różowo, chłopcy - na niebiesko, a jest tyle innych, pięknych kolorów. Więc różowy może okazyjnie...:-)

Bo sama rzadko chodzę w różowym :) Poza tym, nie obrażając nikogo, to takie przesłodzone z jednej strony, a z drugiej stereotypowe. Dziewczynki - na różowo, chłopcy - na niebiesko, a jest tyle innych, pięknych kolorów. Więc różowy może okazyjnie...:-)

No wiadomo ze przesadzać nie można ale ja osobisie jak bede miec córeczke to bede ubierac ale nie całą na różowo, tylko np rajtuzki czy spódniczke a reszta w innym kolorze, co za duzo to nie zdrowo !!!!!!!!!!!!!!!

No to moze i bedzie , ja jak tylko sie dowiedziałam ze jestem w ciązy to wiedzialam ze bedzie syn !!!!!!!!!!!

agnieszkaw1985 masz masz x-landea xt tego z 2010 oku?? bo chce go kupić właśnie...powiedz czy jest fajny...czy lekki....czy łatwo się zkręca..i wogóle czy dzieciakowi wygodnie....

reklama
hahaha - zobaczymy jak wam krolewny podrosna - jaki kolor bedzie gorowal :-p

ja musze odebrac ciuszki po mlodej od kolezanki (jej cora dostala wyprawke do 3 lat - i mysle ze juz wyrosla), wanienke mam (ale moze wymienie, bo jola jako basenu na ogrodu jej uzywala), kojec i materac mam, posciel mam, rozek mi sie nie sprawdzil, wlasciwie oprocz sprzetu typu laktator, niania, butelki, smoczki to potrzebuje wozek i fotelik (sama przyjemnosc :tak:). ale to pozniej bede kupowac - raczej 2-3 trymestr.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry